torstai 10. tammikuuta 2013

Viimeistely

Aamusta hierojan pöyäle, josa nahan rasvaus ja lihojen ravistelu. Tuttu hieroja, vuosia mua hoitanu tietää mikä mun ropale on hyvästä täsä tilanteesa. Kolome varttia pehemitteli päältä ihan kevyesti ja tuumas, ettei ees kovin pahoja jumeja o ropasa. Itestä vaan tuntuu ja oonhan mä niistä maininnukki täälä. Tästä oli kiva lähtä päivää viemään etiäpäin. Ens perjantaina veetäänki sitte ihan luita myöten, ni saahaan kovan reeniputken pinteet poies ja toivottavasti hermotus pallaa sitte sunnuntain reeneihin. Eli nyt jo tiiän, et ens pe ja la on lepua mulla. Ihan kiva, jospa sitä ehtis sitte harrastamaanki jotain...

Reeneisä lämmöt ja siitä ruvettiinki sitte Tikki-Miikkan kans säveltään heti omia juttuja päivän teemaa mukaillen. Katottiin meile passeleita asioita lauantain kisoja silimälä pitäen. Ei osallituttu ylleiseen sarvien kolistelluun lainkaan vaan rillattiin käytännösä koko puolitoista tuntia omia pelimerkkejä sillain semikevyesti, että näpit sai tuntumaa ja pikkasen nahka kostu muttei tarvinu puuskuttaa lainkaan. Hyvvää settiä, Miikkale kiitokset! Jukkis Diaz, kävi kans antaan vielä viime hetken tipsit, se on nyt vaan itestä kiinni. :) Loppuun kevyt venyttely ja pallautuminen rauhasa ennen loppuverkkapyöräilyä kottiin, joka tällä kertaa täälä aina niin tuulisesa kotikaupungisa meni sujuvasti myötäseen.

Fiilis on tosi hyvä, rauhallinen, levollinen ja hieman oottavainen. Oma peli on hallusa ja kunto kohallaan. Matsaaminen ei palijo pyöri mielesä. Huominen on täys päivä kaikkee muuta mietittävvää iltaa myöten sopivasti ja lauantaiaamuna lähtään kohti kisoja. Päivän keikka. Täsä kohtaa haluan kiittää kaikkia, jotka ootte tsempannu mua ja antanu hyviä neuvoja ja ohojeita sekä huippuja reeni- ja sparrikavereita. Iliman teitä ei mun peli ois tällä hetkelä tällä tasola. Huomisen varmaan pyhitän olemisele ja kerron matsikuulumista lauantaina tuoreeltaan, kun aika on sopiva.

Kaikki on tehty, kaikki on valmista! Oss.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti