maanantai 7. tammikuuta 2013

Painit ja pohdintoja

Mahti-T vetovuorosa ja alakulämppä oli taas taattua kiisselin puristamista. Tasattiin lämpöjä ja otettiin hyvilä lämmöilä pystystä omia lempitekniikoita askelvauhtia. Ajotus natsas muutaman tekun kans sievästi ja luottavaisin mielin oon sen suhteen. Sitte sidestä tempun viilausta ja loppuun painittiin. Painit kolomen ringisä yks keskelä ja kaks vaihteli päälä 2+2+2+2= 8 minnuutia per kierros. 2 minnuuttia huilia ja vaihettiin taistelija keskele, siis kolome kierrosta yhteensä. Poke-Teen ja Jankyn kans otin. Prässi oli taas aivan ommaa luokkaa. Oma tekeminen oli enemmänku surkeeta. Hyvin jätkät laitto ahtaale ja töitä sai tehhä reilusti. Kuitenki liikettä piisas alla itelä hyvin ja kerran pääsin pyöräyttään yhen sievän lopetuksen, ku Poke-Tee tarjos mulle saumaa. Tuskin oisin normisti saanu sitä mut yllätyin itekki miten nätisti lähti. Muuten olin kyl aika pahasti kujala. Loppuun sparria Kimblen kans ja MAHTIPAINETTA piisas vaikka naapurile asti. Huhhuh ku oli hapokasta. Voimat ei loppunu, mut henki oli pari kertaa tosi ahtaala sielä alla.. Oma paikka ruokajonon hänniltä löyty tosi heleposti! Loppuun kevyt venyttely.

Jaa a....

Nyt riittää mietittävvää. Teknisesti oma tekeminen toimii hyvin mut pusertaminen tiukasa paikasa sylttää. En tiiä onko reeniä ollu liikaa ja roppa alakaa olla kulunu kovien reenien takia vai mistä riippuu. Irtonaisuus puuttuu ihan täysin. Toisaalta, ku sparraa kavereitten kans, jotka tuntee mun peliä on vaikee saaha onnistumisia. Se on sellasta viilaamista ja tiukasa paikasa pitäs vaan saaha puserrettua väkisin läpi. Pystystä ajotuksen oon saanu toimimaan ja muutaman hyvän setin siihen mistä on hyvä lähtee jatkamaan etteenpäin. Peruspeli matosa on selevää ja polkuja monneen suuntaan on tiiosa. Hyvät neuvot on kalliit ja tarpeen nyt! Tiiän, et kisojen alla kuuluu pääsä liikkua kaikenlaisia ajatuksia. Tää ei nyt mun mielestä o kuitenkaan sitä. Samanlaisia juttuja pohin aina, ku on pitempi kova jakso reenaamisesa. Luotan täysin ommaan pelliin ja tekemiseen. Samoin painikunto on parempi, ku kertaakaan aiemmin. Tiiän ja tunnen sen. Roppa käy vaan niin kierroksila, etten tiiä miten pitäis edetä täsä kohta tällä kertaa. En halua selitelä mut joulun jäläkeen joka päivä paininut ja tänä aamuna klo 5 herätys ja reenit klo 19.30. Ei varmaan mikkään ihime, jos painaa. Huominen vielä kovvaa ja loppuviikko viilataan ja herkistellään. Jospa se siitä. Jotenki vaan tuntuu et se susi on taas pari askelta lähempänä, ku priima. Nelijä päivää aikaa... Hmm!

2 kommenttia:

  1. Hyvä oli kuristus enkä kyllä erityisemmin yrittäny tarjota. Sillon ko napsahtaa kohille ni nou kän duu :). Ota harkintaan vaihtoehto jos kerta alkaa roppa sakkaamaan, et vetaset huomena lepopäivän ja siirrät sen viimisen kovan keskiviikolle ja sitten kevennät. Pääkopalle tärkee et viimisestä kovasta jää kiva maku suuhun. Pelkään pahoin et jos on jo nuin tukossa ni vituttaa vaan huomena enemmän. Sit vaan to kevyttä rollia ja räjähtäviä keveitä hermotusliikkeitä ja pe lepo. Ite saattasin kokeilla tuommosta. Kuitenki kerkeet ihan hyvin palautua to ja pe aikana. Turhaan lähet puskeen jos tuntuu et roppa ei vastaa yks lepopäivä ni paljon paremmat mahkut onnistua viimissä kovissa. Makusteleppa asiaa :)

    VastaaPoista
  2. Huilia ja kevyttä herkistelyä jo hyvinki kehiin jos vloppuna kisat! Enää et voiku ryssiä fyysisen+teknisen puolen, nyt vaan pääkoppaa kisa-asentoon:
    http://www.youtube.com/watch?v=tTkw_AcDJRI

    VastaaPoista