perjantai 18. tammikuuta 2013

Kehon hoitua ja huoltua

Aamusta hieronta, oikeen viimesen pääle ja sen perrään korvan tyhyjennys. Pitkin päivää arkiliikuntaa pyörälä ja siten aktiivista pallautumista. Nyt tuntuu roppa hyväle ja tosi rennole. Maailmanlopun jumeja ei ollu mut pelin kannalta kriittiset paikat aukes tosi hyvin. Laitettiin korvaan kunnon painesije ettei uusis heti uuestaan. Viimeksi pari päivää meni ja oli samanlainen. Nyt kerkes olla viikon ajan veret ennenku tyhyjättiin ja hyvin lähti kuivaksi ja pitäs pallautua kuhan ite malttaa ottaa iisisti.

Hieronnan takia ei vielä huomena saa painia mut korvan osalta tuli ohojeet et nelisen päivää heleposti pitäs nyt malttaa olla vaan eikä rehkiä. Pakko uskua ammattimiehiä ja ku ruttukorva itekki on tuo Klubin korvaspesialisti ni pittää vaan koittaa kestää. Toisaalta en tykkää painia suojat pääsä montaa päivää, joten senki puolesta hyvä näin. Ja saapahan kaikki ärsyttävät pikkuviat hetken aikaa toeta.

Tuntuu pahalta mut nyt pittää aatela isompaa kokonaisuutta vaikka tiiän et reissua pukkaa ens viikon loppuun ja sillonki mennee viikonvaihteen seutu iliman jiujitsua. No elämä on! Palluu tatamile varmaan siis tulevana maanantai-iltana tai ihan viimestään tiistain iltareeneisä. Pittää kattua, työleirin osalta on tiistaile kans velevotteita, joten sinne on haluan panostaa, ku on itele hyövyllistä ja tärkiää asiaa tulevaisuutta varten... Onpahan aikaa levähtää pikku pakon eesä kovan pitkän reeniputken jäläkeen. Toivottavasti saan piettyä hyvän virreystilan kropasa yllä ja paini ois sitte selekiämpää palatesa. Ainaki reeninäläkää tullee taas roppakaupala lissää ku joutuu panttaan jonku päivän!

1 kommentti:

  1. Hyvä se on roppia vähä välillä helliä ja huoltaa. Eihän se autokaa toimi jos ei välillä ölyjä vaiheta tai anneta valohoitua.

    VastaaPoista