keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Rullausta ja rankat sparrit

Raivasin väkisin aikaa huoltohommile ennen reenejä ja pyyhkäsin hämähäkinseitit pois uponorista. Tarkotuksena oli pehemitelä kankeita reiskoja. Tiiosa oli etukätteen, et ulommat reiskat pistää naaman väänteleen mut en ollu valamistautunu et suorien reiskojen distaalipäät oli kans jumisa. Venytellesä eivät o tuntunu niin pahhoilta mut niin se vaan oli. Pohkeet ja takareiskat oli pehemiät niinku pittää. Latetraalireiskoja ei auttanu ku kevyesti kutitela, niin tuntu häijyle rullatesa hetken tauon jäläkeen. Rullan perrään sipasin kummanki ulukoreiskan vielä wilsonilla kevyesti, ni johan aukes. Jäläkikätteen pysty tunnustaan, et tekipä eetvarttia!

Sitte ne Reenit. Outsa ja Mahti-T saapu mestoile ja tiiosa oli taattua kisavalamistautumissettiä. Hyvät lämmöt, niin että kiisseeli roisku ropista niinko rankkasatteela ja ekan kerran jo lämmöilä kävin epämukavuusalueela. Siis parasta ikinä! Tekuna hiottiin jujin detaljeja ja sitte painittiin palijon. Tais olla kolome kymppiä ja yks vitonen, kaikki pystystä - nam. Kiva oli lähtä riipaseen jalloilta ku oli hyvät lämmöt ja pysty luottaan selekään. Pari nättiä oman pelin sviippiä ja hirviästi töitä. Pystysä hakkiin aktiivisemmin paikkoja ja pari puolikasta alasvientiä lähti vaikka kummakki kaverit ties mitä olin hakemasa. Ajotuksessa vielä hiomista mut minkä tekniikasa häviää voi voimala punnertaa. Arte Suave. Oli mulle maailman toiseksi rankimmat sparrit ikinä, rankimmat nään vielä toivottavasti joskus. Siihen asti vedetään niin viimesen pääle. Meinasin oksentaa kesken kaiken, sen verran oli vauhtia ja roppa kävi kuumana. Mutta mun slougani on "Never give up!" ja sillä mennään maaliin asti. Tankki kuivu ja jalat ylös saman tien vikan erän jäläkeen. Pallauuin nopsaan mikä viestii mulle että painikunto on kohtalaisen tikisä. Oli kiva sparrata ku Outsa koutsas hyviä vinkkejä vaikka en saanukkaan kaikkia toimimaan. Katottiin Outsan kans pari jippoa ommaan pelliin, ni eiköhän se siitä askel kerrallaan. Yheksän päivää aikaa tehhä suesta priimaa. Sitte reenien jäläkeen sain tukun hyviä asioita Outsalta ja Poke-Teeltä. Mahtisettiä kaikin puolin. Ei voi ku olla kiitollinen kaikesta ja tunnen itseni hyvin etuoikeutetuksi saadessani reenata noin huippujen ihimisten kanssa. Meillä on tosi hyvä porukka! Samala sykkeelä jatketaan ja kaikki on vaan itestä kiinni.

Huomena on Bigest Loser -kisan alotuspuntari reenien jäläkeen. Vein Klubile paristot vaakaan, joten kaikki pitäs olla valamiina. Huomena jatkuu...

2 kommenttia:

  1. Tuskaa lukia näitä eeppisiä treenifiilistelyjä. :D Sulla on selkeesti homma kovassa nousussa, loistavaa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Lahajattomat joutuu reenaamaan ahkerasti.. Mä tosissaan ootan että päässään sun kans laittaan sarvia yhteen. Tuu pian! :)

    VastaaPoista