torstai 24. tammikuuta 2013

Ennen reenitaukua

Parit aivan liian lyhyet yöunet alla ja kolhoosin karjavaunu oli raakasti myöhäsä sovitusta aikataulusta. Siinäpä lähtökohat päivän reenimeininkeihin. Ei puhettakkaan et ois ehtiny alakulämmöile mukkaan ni veivasin mankelia puolimatkaa seisten ja toisen puolen armottomasa etunojasa. Hyvät lämmöt tuli pääle ja reenien alun missaaminen ei ennää kismittäny niin palijua. Pääasia et pääsin ylipäänsä reeneihin! Semmonen aikatauluhärdelli ollu viimeset päivät et paini on ollu yks asia minkä avula on jaksanu puristaa arjesa menemään... Jammun kans hetki ihimeteltiin toisten menua. Vettiin sykkeet niin ylös et piti hetki tasata pukua laittaesa ja sitte alettiinki tekniikale. Jukkis Diazin opastuksela hämähäkkimieskaardin rippien purkua ja muutamia prässipässejä. Hyvvää settiä ja detskujen kertausta. Jammun kans hinkattiin tekuja pilike tosissaan silimäkulumasa. Enpä muista millon ois ollu nuin hauskaa (vaikka aina on hauskaa) reenata tekuja. Laitettiin vähä efforttia ja sovellettiin pitemäle vielä niistä ite. Jammulta tullee kyllä mahtavaa jiujitsua!

Sparreisa eka kuinkas muuten Jammun kans, kolisteltiin oikein vanahanliiton malliin sarvia yhteen ja kyytiä piisas mulle. Sitte Poke-Tee näytti kaapin paikan ja otti pari nassakkaa kuristusta. Molemmat istahti nätisti kohalleen eikä apinakypärä pääsä helepottanu yhtään. Päätä ei millään saanu veettyä irti vaikka tuskin oisin saanu ilman sitäkään veettyä päätä välistä. Ens viikola sit koitetaan painia iliman sitä. Vikan otin Turkulaisen vieraan kans, jonka viimesesä matsisa olin kuulema ollu tuomarina. :D Päivän tekula hurrautin ohi ja rannarila nassautin lopetuksen. Siihen oli kiva päättää reenit ennen muutaman päivän suunniteltua reenilommaa.

Reenien loppuun huolelliset venyttelyt ja niskat. Kroppa tuntuu tosi hyväle ja liikkuuvuus on hyvälä tasola omasta mielestä. Painikunto on säilyny korvan tekemästä saikusta huolimatta. Tosiaan seuraavat päivät mennee Piilopirtilä tankatesa happivarastot täyteen ennen tulevaa leiriä ja armotonta reeniputkia ennen tulevia joukkue sm-kisoja. Sitte ois listala maaliskuun tokana viikonloppuna Nordic Openit Stockiksesa, jos vaan työleirin puolesta aikataulu järjestyy. Nyt alakaa työleiriltäki keikkahommat ja ihan ei o vuorot vielä tiiosa mut helemikuun alusa ollaan siitäki viisaampia. Huhtikuun tokavika viikonvaihe menneeki kevvään pääkilipailun Finnish Openin merkeisä ja toukokuule on tulosa vielä kotikisat kuhan Thomi saa aikataulun laiteltua tarjole. Siinäpä epistollaa ja kisasuunnitelemaa tulevale kevvääle. Nyt mennään ku maistuu maukkaale!

Ravintopuolesta ja painonpuotuksesta sen verran et kovasti rasvat tirisee. Kymmenyksiä lahtee melekein päivitäin pois. Paino on hetkeks jämähtäny paikalleen mut pientä ilonaihetta antaa ku vaakala kuivalihat on jo 45 % kehonpainosta. Se on aika kiva se. Tosta löytyy taulukkua mistä voi katela siitä lissää... Ravintopuolela on tehty kovastikki panostuksia ja kokkeiluja et mikä toimis taas entistä paremmin. Perusluomupähkinät ja marjat on kova sana ja luontaisten diureettien käyttöön oon panostanu. Samoin tarkemmin kattonu mitä välipaloja tullee syötyä mihinkäki kellon aikaan ja ruoka on itessään puhasta ja runsasravinteista sekä suhteellisen kuivakoostunutta. Eli kovin palijoo ylimäärästä ei mee sissään. Edelleen aiemmin mainittemani päivittäisen ravinnon koostumus on samanlaista. Tarkasti tullee vaan vahittua et tullee syötyä vain riittävästi kulutukseen nähen. Näilä evväilä etiäpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti