torstai 17. tammikuuta 2013

Torstai on toivua täynä

Rautahevonen myöhäsä, joten työleiriltä palatesa ei auttanu ku kiirehtiä fillarin kans niinkö pyy maailmanlopun eelä. Reeneihin mennesä paita perusmärkänä ja suoraan lämpötöhinöihin mukkaan. Sen mitä kerkesin tehhä Älexxin parina, ni voin sannoo, et hapokasta oli. Ei käy katteeksi niitä, jotka kerkes muutaman minnuutin enemmän olla mukana sielä. Mutta, eihän sinne mennäkään sohovale istumaan ja sitruunadonitseja popsimaan..

Riangelin mallausta ja siitä nelijä eri käkilukkua oli päivän agendana. Painittiin palijon, tehtävää ja normisparria. Tännään kulukia maukkaasti! Varmaan ku kisojen jäläkeen joka päivä ottanu tosi kevyesti ja tännään kaasut pihale, ku lepua tiiosa. Erityisen hyvä fiilis jäi reeneistä muutaman nätin onnistumisen myötä.

Aamusta lihat pöyäle ja sitte korvan tyhyjennykseen. Alunperin aattelin olla huomisen ja lauantain painimatta mutta tuon korvan takia vois olla hyvä pittää vielä sunnuntai lepua ja mennä vasta maanantai illan vääntöihi. Sen verran on korva turvoksisa ja täsä on kaikenlaista tulosa jonka takia vois olla ihan hyvä et se ois muutaman päivän rauhasa. Viime tyhyjäyksen jäläkeen se täytty kerrasta uuelleen.. On kyllä kova paikka, jos melekein nelijä päivää joutuu olleen iliman jiujitsua! Toisaalta ärsyttäviä pikku vikojaki alakaa olla listan täyeltä ja muutaman päivän leppäily saattas tehhä niileki ihimeitä. Vois ottaa sillain aktiivisen pallautumisen kannalta, ettei ihan roppa mee paaliin, ku nyt tuntuu kulukevan kunnon puolesta niin hyvin... Reenien lopusa pikku venyttelyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti