sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Jujutsua, jumppaa ja huoltua

Aamulla virkiänä herätys hyvin nukutun yön jäläkeen. Heti aamusta pikanen vilikasu misä ollaan pumpun suhteen menosa kunnon kans. Leposyke 58, pikkasen kohollaan mutta rasitustasoon nähden kohtalainen. Sykemittarila tehty palautumistesti anto arvosanaksi 2 normaali palautuminen. Asteikko on 1 - 9 ja ykösen oon saanu vaan muutaman kerran kesken kovan reeniputken. Ortostaattinen syke oli  kuitenki 42, mikä johtuu suoraan siitä, et mun pumpun mäntä pingaa heti jengaa, ku alakaa rasitus ja kestää hetken aikaa tasottua. Ku ölijyt lämpiää, ni sit mennään diiselilä aika pitkään. Sama homma ku lähen juokseen, aika nopsaan nousee syke allaalta mutta sitte kestää mennä. VOmax oli 31, juoksukuntoon nähden varmaan pitää paikkansa, ei tosiaan mikkään hyvä mutta eihän täsä olla maradonale menosakaan. Osa selittyy myös tuola mun pumpun rytmittämiselä. Kisojen jälkeen pikkuhilijaa lisätään juoksuaskelien määrää nykyisestä lähes olemattomasta ja seurataan hapenottokyvyn tilannetta ja sen merkitystä painikuntoon. Nyt illasta RR 121/70 kahen reenin, huollon ja saunan jäläkeen pikkasen kohollaan. Marraskuun lopusa mitattu viimeksi kesken päivän ja sillon oli 116/66. Sain mittarin tännään haltuuni, pitää tuo vielä tarkistaa huomena aamula uudestaan. Aamuvaaka 95,7 kg eli nousujohteista työtä, kun lukema on laskemaan päin.

Aamupäivästä oltiin Klubila jujutsun merkeisä pari tuntia. Pikku venyttelyt ja lämmöt alakuun sitte rillausta ja rollausta Mahti-Tn, Älexxin ja Arturon kans. Rennola sykkeelä ja muutamia nättejä tipsejä taas sateli Mahti-Tltä. On sillä vaan reilu tuulpoksi mistä ammentaa. Tomin kans loppuun pikku rillit. Ja kiireelä lähipiirin pienen synttäreitä juhulimaan. Teetä join, herkuista pyssyin erosa. Suoraan juhulista Älexxin kans jumpale alakuiltaan. Ihan niinku bäk in tha days, kahteen mieheen viuhottiin kumpiki ommaa konditioningsettiä.

Mulla pari kierrosta, noin kolome varttia.
monenlaiset vatsat ja selekäliikkeet sekä kehopainola, kuulan kans että kuntopallola
voimapyörä hiekkasäkkien päältä
etuheilautus kuulala
rive+työntö kuulala
leuat
leka
askelkyykky tanko harteila

Pikkasen piti malttaa himmaila, ens lauantain kisojen takia. Kroppa on kans ollu kovila ja jumeja on sielä täälä. Torstaina meen hierojale ottaan lihat kisatikkiin. Sitte kisojen jäläkeen uuestaan ennenku aletaan reenaan etiäpäin. Mieli ois teheny vettää kovempaa mutta järki voitti ja pakotti miehen ottaan rauhallisemmin, että jaksaa huomena ottaa kovat kisareenit. Täsä on pari päivää ollu nyt kevyempää rollia ja rilliä ja se on ollu tosi hyvä juttu tähän välliin. Kotona vielä käytin puolisentoista tuntia aikaa mahtihuolloile. Rullasin uponorila ja prässäsin wilsonila koko ropan läpi. Saa nähä miten huomena. Joko ollaan paalisa tai sitte on lentokeli. Otin oikeen hiet pintaan tuskan huutojen kans ku avvailin ulukoreiskoja ja lapoja. Forkutki oli ihan liekeisä ku puskin niitä auki.

Huomena mennään taas!


3 kommenttia:

 1. Mikvit on tämä herkkulakko...? MADNESS.
  Vähä sama ku aikonaan katoliset papit kuulivat väärin, käsky ei ollu "celibate" vaan "celebrate".:)

  VastaaPoista
 2. Voi Näätä! :D Lihavan pojan on pakko tehhä uhurauksia rasvoista pääsemiseksi. Ruuat on kunnosa, joten herkuista tinkastaan hetki..

  VastaaPoista
 3. Vaihdat jogurttirusinoihin... niinhän ne papitkin vaihto pikkupoi.....

  VastaaPoista