maanantai 21. tammikuuta 2013

Brasilialaista sävyä

Muuan päivä pätöhommisa ja teheny kaikkee sitä mihin ei normisti reeniarjesa o aikaa. Edellisen kerran käyny torstai-iltana painimasa ja voin sanua että kroppa ja pääkoppa kaipas jo kovasti. Seittämältä aloteltiin uuen lukkarin mukkaan ja Epe rupes vettään alakulämppää. Sykkeet ylös ja kuntopiiriä kauhuntasapainola, sitte rillattiin loppuun. Puolen tunnin päästä alako ovi käymään ja sieltä pasahti pirttiin liuta ukkoja, jotka vanahasta muistista tuli puolta tuntia myöhemmin.

Thomi otti ohojat haltuun ja katottiin tehtäväpainina spaiderin ohitusta. Sama meininki ku aiemmin pikkupuolela. Toiset painii ja toiset oottaa... Sitte loppusetit normisparria. Eka Jukkiksen kans ja oppia sateli. Jos saat käsiveosta miehen kontilleen, ni älä jää ihimettelleen vaan mee selekään. No en päässy, ku itekki hämmästyin tilannetta. Lähti itelä jostain persnahasta tuo liike enkä kerenny tajuta ennenku toinen oli kontallaan. Pujahin puolittaiseen diippiin ja koitin poimia japsijujin mut just ku olin painamasa ihan lukkoon ni Jukkis pölisi ohi, niin että kaarnat rapisi. Unohin pistää jalat oikiaan asentoon kiinni ja asentua korjatesa jouvuin avvaamaan niitä.. Ei näin! Loppuun jokunen erä muitten kans ja halusin ottaa sillain fiilistelymeiningilä ja keskityin tosissaan kehonprässiin ja ajatukseen määrättömän tekemisen sijasta. Pääsä korvasuojat ja jotenki se vei puhtia pois, ku pää meinas tarttua joka paikkaan ja puskiesa kontakti hävis. Lupasin kuitenki Judo-Teelle et piän suojia ku autto tyhyjentään korvan. Kohtalaisesti sopi tekemään, joskin sai ootella. Happi meinas kuitenki loppua aika rankasti, enkä ollu ainoo joka siitä kärsi. Pari kertaa piti ovvee avata ja ottaa raitista ilmaa sisäle, josa oli niin kostia et katosta tippu vesi pääle. No välistä kostuu sano entinen tyttö, voi morjes että oli reenit! :D

Loppuun tännään en malttanu venytelä, ku sitä on nyt tullu tehtyä. Launtsisa oli kisakeittiön reseptinurkka Thomin ja Poke-Teen kans. Hyviä juttuja silläki rintamala ja palijon uusia elementtejä kohti entistä terveellisempää elämää. Vaakala kaikki on suht ennallaan. Ainostaan rasvat tirisee kovvaa kyytiä ja uuen luvun kymmenyksiä pääsee puristaan alta pois. JEAH!

Huomena alakaa valamistautuminen joukkue SM-kisoihin (16.2. Riihimäki) Jukkis Diazin johola. Reeneisä otetaan ommaa lääniä ja ruvetaan rillaan kisatekniikoita kuntoon. Musta on upeeta, et Jukkis rupes meijän koutsiksi ja lähtee paikan pääle kulumaan. Maailmanmestari on maailmanmestari! Viis härkästä jujiteiroo lähösä meijän tiimiin ja näkkyy Klubin toinenki viien tiimi, jota ilmeisesti Mahti-T euroopanmestarin varmuudela koutsaa, olevan täynä timanttisia kavereita. Paljon kaikkea hyvää ja positiivista energiaa on menosa. Oss!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti