tiistai 29. tammikuuta 2013

Brunon prässipässejä!

Paluu mattoile pienen huilin jäläkeen. Muutama päivä luonnosa ja savun hajusa tekkee miehen mielele ihimeitä! Asiaan.

Vieraaksi Klubile on saapunu Bruno, joka vettää ens viikola seminaaria. Tällä viikola on maistiasreenejä, joihin meitsi pääsi tännään mukkaan. Hyvvää temppulämpyä aluksi ja siittä halfin ohitukseen. Muutamia vivahteita ja tajutonta prässiä, nii että kaverila valot sammuu. Kerranki voin sanua et oli itele tuttua huttua. Näitä on palijon jauhettu Jukkiksen kans ja lähelä meitsin sydäntä tämmönen tekeminen. Siinä ei palijua ihimetelä vaan painetaan menemään niin maan.... Tietysti, kun maailmanluokan painimies on opettamasa ni tarttuuhan sieltä itelekki niitä timanttisia detskuja. Mut niinku sannoin, ni kiva poimia niitä pienimpiä pointteja ku muu tekeminen on tuttua. Joskus oon niin kujala et melekein itkettää ittiäki.

Sparreja veettiin päivän teeman mukkaan tehtävänä ja kostiana oli nahka läpi reenin. Pikkasen piti kaasuttaakki, ku muutamaan päivään en tarkotuksela hyötyliikunnasa palijua sykettä nostanu. Yks erä Älexxin kans ja onpa pojala strong kaardi. Tosissaa saa töitä tehhä ja sitteki on tiukkaa... Pittää koittaa päästä torstaina painiin brassin kans. Tännään ei ollu saumaa ku jonosa mentiin, enkä halunnu taktikoia niinku jokku teki. Kyllä sitä ehtii! Reenin loppuun perus venyt ja äkkiä pallautuun. Aamula kukko laulaa kello viis ja siitä mennään taas!

Vaakala naulasin muuten tännään 92,6 kg. Siinä on nyt sit pohojat. Näkkyy kova työ reenin ja ravinnon yhteensovittamisesa tuottavan toivottua tulosta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti