sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Verenmaku suussa!

Kisaklinikan kautta sunnuntain painisetteihin. Tosi palijon oli porukaa reeneisä paikala, huippua! Thomi toimi tekniikkaseppänä ja ammensi omia vahavuuksiaan (joita karvaasti on tullu koettua) meijän nuorempien harrastajien hyvän etteen. Alakuun heti pystystä hakuja rillinomasesti ja monela eri tavala. Jospa sieltä ommaan pelliin taas jottain tarttus. ;) Sitte katottiin jujjiin vielä detskua Raisdeilin malliin.

Sparreisa otin pienempien kavereitten kans tännään ihan suunnitelman mukasesti. Tiiosa oli reilusti vauhtia ja tarkkuutta ommaan peruspelliin, ku ne mahtuu joka koloseen tukkimaan hyvät yritykset nopiasti. Teknisesti otin ja sain taas pykälän hiottua omia vahavuuksia. Yhen halusin ottaa pystystä tungoksesta huolimatta ja ku katoin hyvän slotin, ni sain riipastua signaturen makkeimmilleen. Ajotus oli kohillaan ja kaveri nasahti just niinko piti ja siitä ommaa tekemistä hyvin jatkamaan. Burgerille erityiskiitokset tästä!

Niinku arvelin itelä pikkasen paino eilinen jumppa ja erityisesti massiivinen huolto mutta sitä tarvittiin ja olo oli raikas reenien jäläkeen. Vika sparri jäi välistä ku jossain kohtaa jotaki nasahti mun puhelimmeen ja kohta oli kielen päälinen täynä verta, jota ei sitte viittyny nieleskelä ku sparrin loppuun. Oli pakko mennä huuhteleen suu kylymälä veelä, ku verta tuli niinku härän kurkusta. Loppuun kevyet venyttelyt ja äsken vielä sai uponori ja wilsoni nopsan työkeikan kans.

Huomena jatketaan!

1 kommentti:

  1. Hyvä oli kuristus enkä kyllä erityisemmin yrittäny tarjota. Sillon ko napsahtaa kohille ni nou kän duu :). Ota harkintaan vaihtoehto jos kerta alkaa roppa sakkaamaan, et vetaset huomena lepopäivän ja siirrät sen viimisen kovan keskiviikolle ja sitten kevennät. Pääkopalle tärkee et viimisestä kovasta jää kiva maku suuhun. Pelkään pahoin et jos on jo nuin tukossa ni vituttaa vaan huomena enemmän. Sit vaan to kevyttä rollia ja räjähtäviä keveitä hermotusliikkeitä ja pe lepo. Ite saattasin kokeilla tuommosta. Kuitenki kerkeet ihan hyvin palautua to ja pe aikana. Turhaan lähet puskeen jos tuntuu et roppa ei vastaa yks lepopäivä ni paljon paremmat mahkut onnistua viimissä kovissa. Makusteleppa asiaa :)

    VastaaPoista