perjantai 4. tammikuuta 2013

Maukasta

Klubile perusperjantaita viettämään tarkkiksen kokoontumisajon merkeisä. Kappas, Jammu oli kans paikala ja halus ruveta painiin mun kans, kiva. Rollattiin kevyesti ja rillattiin tekniikoita. Ommaan peruspelliin hyviä detskuja parantaan tekemistä. Sparrin lomasa heti katottiin ja paikottiin, jos mokasin tai tuli kysyttävvää. Rennola sykkeelä pilike silimäkulumasa mentiin mutta ahanaasti. Töitä piti tehhä. Jammula oli joulunalusen Brassireissun tuliaisina mulle pari nättiä jippua näyttää. Very nice! Ne sovittiin pistettäväks sparreisa kavereitten ihimeteltäviksi. Aika näyttää miten käy.. Loppuun vielä reipastemposta painia ja aikaa vierähti kaiken kaikkiaan sellanen puolisentoista tuntia. Vähän niinku priva siitä sitten tuli. Kiitos, arvostan hyvin paljon!

Tomi oli kans mestoila ja omien juttujensa jäläkeen halus ottaa muutaman erän pystystä meijän kans. 4+4 pyöritettiin kolomen ringisä. Paras terä oli pois tuon aiemman nujuamisen jäläkeen vaikka kevysti otettiin, ni päätin nyt keskittyä teknisesti hyvviin suoritteisiin. Pystyin kohtalaisesti välttään sudenkuopat vaikka kyytipuolta tuli kohtuullisen runsaasti kummaltaki. Aloitteellisuus ja ajoitus toimi ja sain kerran riipastua signaturen pystystä niin et miestä vietiin ja pääsin jatkaan omala peruspelilä hyvin etteenpäin.

Kokonaisuutena jälleen kerran aivan loistava setti, kiitos reenikavereitten. Sykettä pikkasen sai nostettua ja nesteet kiertämään vaikka ei liikaa kumpaakaan. Just sopivasti kahen rankan reenipäivän jäläkeen. Venyttelyt jäi tännään reenin jäläkeen tekemättä, ku kello kävi rivakkaa tahtia. Askel askeleelta etteenpäin, viikko aikaa tehhä suesta priimaa. Huomena jatketaan, mahtihuollot lienee paikallaan ja kevyttä jumppaa, joko lajireeni tai muuten nesteet liikkeelle. Huominen näyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti