sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Sunnuntaipainit ja kisatiimin videomiitinki

Buranaa naamaan ja kylymää niin maan leesti kyynärtaipeeseen, et pääsi ottaan kisojen jäläkilämmöt kavereitten kans. Kyynärpää kesti ottaa ihan täyspainoset reenit. Ainoastaa yhen kerran pikkasen muistutti itestään. Reenit liikkeele torstailta tutula rillilämmölä. Toinen makkaa maasa ja toinen ohittaa halfin seisaaltaa juosten niin, et etummaisen jalan puoleinen käsi laipoista kii ja toinen käsi plokkaa ohijuostavan poloven. Viiskyt per puoli ja vaihtettiin sit vuorua. Kylläpä oli niin hapokasta varsinki reiskoile! Sitte katottiin tekuna, jos kaveri roitasee kaardiin et miten siitä auki ja rillinmukasela tekula ohi. Loppuun kaveri lähtee kääntään kilippariin, jollon käsi sujahtaa kainalosta kaulale ja poimitaan esekieli kiini. Tämä siten et loppuun asetuttaan kaverin pään taa ja annetaan yläropala kaverin hartiaan painetta, ettei pääse kääntyyn takasi selälleen. Kaveri on siis kylellään ja ite ollaan selän puolela jämäkästi.

Tehtäväsparria noin puolisen tuntia painoluokittain niin, et toinen roikasee kaardiin ja kummanki pittää sit yrittää pistesuoritus tai lopetus. Loppuun vartin verran normisparria, vissiin vitosia. Hyvä keli oli päälä itelä ja paini kuluki kohtalaisesti.

Alakuillasta sitte Thomin mestoila kisatiimin videopalis, josa katottiin lauantain matsit ja muutaman kaverin vanahempi matsi. Normimeininki, katottiin hyvät, huonot ja kehittämiset. Ite näin samala omat tuomaroinnit narulta ja ihan ookoosti meni tuomiot. Yks sviippipiste jäi antamatta, ku en ollu varma tulleeko siitä tilanteesta ja yks epäselevä tilanne, ku yhelä juji kii ja toinen taputtaa. En nähäny taputusta ja lukottaja päästi irti. Se tuli niin yllättäen, et jäläkikätteen itekki tiesin miten siinä ois pitäny toimia mut se ei menny niinku ois pitäny. No, molemmat onneks sellasia misä urheilijan oikeusturva ei vaarantunu lopputuloksen oikeellisuuden suhteen. Eli ns ei vaikuttanu kotiutukseen..

Loppuun hajatelmia sen jäliltä, ku näin omat matsit narulta ja sain niistä arvokasta rakentavvaa pallautetta. Koskaan ei kannata sulukia korviaan toisten näkemyksiltä. Harvoin on yhtä oikiaa tappaa tehhä hommia ja mitä usiampi konsti on hiasa sen makiampi on painaa töitä sillonku on tosi kysseesä. Ittesä kans pittää olla sujut. Nöyrälä mielelä hyväksyä ittesä omine virheineen ja vajavaisuuksineen. Mitä enemmän on ittesä kans sujut ja pystyy suhtautuun itteensä myötätuntosen lempiästi sitä helepompi on oppia uusia asioita ja kehittyä kovan työn tuloksena. En o elämäsä montaa asiaa tavannu, jonka pakottamala vois saavuttaa. Näitä hommia tehhään raukkauela yhesä mut vain ja ainoastaan kukin vappaasta tahosta ihan ittiiän varten. Kulettava matka on se määränpää ja hyvä on jos karttana toimii päämäärä. Se pittää jokkaisen asettaa itelleen ja koittaa seurata polokuaan askel askeleelta. Käet piettävä pois taskuista, silimät auki ja korvat kuulola. Elämä on lahaja, siitä pittää nauttia joka hetki niinku se ois viiminen. Aurinko ei koskaan paista vaan yhestä suunnasta. Oss!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti