maanantai 14. tammikuuta 2013

Maanantain makiainen

Työleiriltä kottiin ja laukun vaihon kautta suoraan Klubile, josa oli jengiä ku elläintarhan ajjoisa. Peruskurssi-infot. Huipusti imuvirtaa liikkeelä ja uutta tulokasta niin ettei meinannu sissään sopia. Mahtava draivi Kimblelä ja Thomila menosa ja hommat nätilä sykkeelä komiasa nosteesa. Kysyntää piisaa ja tarjonnala on makiasti vastattu. Ei jää ohojattujen reenien määrästä nämä hommat kiini ja ainahan sitä ommaa mukavaaki on poikien kans reilusti viritelty..

Junnureenit loppuilaan ja menin sekkaan rölliin nuorisoketjun silimäterän kans. Kolomisen varttia pisteltiin ja leikin kautta mukavaa oli. Palijo painittiin ja katottiin vähän jottain maustetta tekemisseen. Asenne on kohallaan ja jos motivaatiota piisaa, ni sieltä on tulosa oikia tulevaisuuen työmies.

Sitte omat ekstendet setit tällä kertaa Älexxin tyyliin. Ku alotettaan varttia ennen ni voijaan lopettaa viis minnuuttia pitkänä.. Passaa mulle! Taattua temppulämpyä ja nahka oli kostiana jo heti alakuunsa. Tekuna anakondakaardin setappia ja sit lekträkiä. JiiÄmmän kans oltiin hippasilla ja jeesasin sille sitä kaardin setuppia. Tehtiin sammaa Rafin leirilä sen kans viimeks ja hyvin oli muistisa. Sitte lekträkisä näytin omineen JiiÄmmäle muutaman jipon miten bersbanosta saa kaverile tosi ilikiää elämää ja päästä puristettua lopuksi taputuksen. Nättiä!

Sparrailtiin välisä ja lopusa. Tännään oli fokus siinä ettei syke palijoa nouse mut kiisselit kestäs lämpimänä. Monta päivää menny hapon rajamaila ja reilusti yliki, ni hyvän teki keskittyä puhtaasti siihen, et ajatus luisti tekemisesä ja prässi lähti iliman voimaa koko kropan painola. Muutaman tosi nätin karhuhaliprässin sain viriteltyä ja kaverit sätki naamat punasina puuskuttaen alla. Liekö viime öiselä Copa Podion kattomisela ja Ruudolfin suvereenilä prässilä oli inspiroiva vaikutus.

No sen teki ku ei roppa lämmenny kuumaksi, et jäähty niin noppeesti ettei venyttelystä meinannu tulla mittään. Pikkasen kuitenki lopuksi. Reiskat on ihan puhki ja happoila. Niile pittää jottain koittaa juonia.

Huomena mennään taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti