torstai 31. tammikuuta 2013

Huhhahhuli turpaan tuli!

Brunon mahtisetit. Pienet kuntopiirilämmöt ja siihen pari hippaa ettäisyyen säätelyteemala. Takki roikku märkänä päälä heti ko istatahti ihimettelleen mitä mies työkalupakistaan meile härmän pulliaisile tännään ammentaa.. Olo oli taas niinko pulula leivän heittäjän eesä. Mahtavasta palasta murusia tarjolla ja niitä pittää suu auki epätoivosena ihimetellen jahata. Liekö sitä ite koskaan pääsee ommaa leipäänsä näisä merkeisä leipomaan...

Tekuna kateltiin openin ohitusta prässiteemala mikä soppii mulle. Siitä hyviä detskuja, joskin yllättävän hankala äkkiseltään livenä totteuttaa.. Jatkona selänottua ja siihen kivat tipsit kuristuksen poimimisseen. Niitä on kaivattu. Strong!

Sparreisa heti ekan ottiin ite maestron kans ja voin sanua et enpä o pitkiin tuntenu painisa oluani niin avuttomaksi. Lähin openia ohittaan ni heti poimi jalan haltuun ja nappas äksän kiini. Pari kertaa pisti nivuset huutaan hoosiannaa oikein kipakasti mut en antanu periksi. Selevästi katteli mun peissiä ja palanssia siinä ja kahesti käytti lattiasa mut anto nousta uuestaan. Olin varmaan samannäkönen ku sorsa Hailuoon kaislikosa elokuun lopusa, räpiköin niinkö maailman lopun eelä. Koitin kaikki kikat maan ja taivaan väliltä mut siinä vaiheesa tais kaveri tuumata et on seuraavan vuoro ja väkisin sviippas ja tällä kertaa vaivautu nousee polovilleen.. :D No pientä lohtua antaa se, et viime viikonvaihteen Europeaneisa Bruno sviippas äksästä ite Keenan Corneliuksen kahteen kertaan!

Joka eräsä kokkeilin ihan uusia ohitusjuttuja mitä en o aiemmin testannu ja aina tulin sviipatuksi. No nyt on mitä harijotella tosissan. Ei viittis noita korvia rullale väkisin laittaa ni pittää makustela uusia juttuja. Mahti-Tn kans koitin tosissaan prässätä ohi ja parikolome kertaa puokkasin kauluskuristuksen siinä samala. Ainaku pikkasen sain etteen päin ni jo vain toinen luisteli alta karkuun.. Lopusa koitin väkisin ja paino karkas liian ylös, jollon kaverile ote mun vyöstä ja sillon mentiin. Voi rähämä! Sitte vielä yks erä Brunon kans ja koitin oikeen karhuhali prässilä kepittää mut ei ni ei. Ollu ees läheläkkään. Kupinhoa sovitteli salakavalasti ja ahkeraan mut ei tarttunu. Kerran pääs oikeen tosissaan ottaan kii mut sain kierrettyä auki. Nyt koitin maita pitkin kiertää lopuksi ja päälä puskia roppaa mut jotenki sieltä yhtäkkiä oltiin niin et mä oli kilipparisa ja toinen mun takana. Syntax error. Game over!

Huomena Raaheen katteleen minkälaista meininkiä sielä on pojila. Autosa Jukkis Diaz, Brunao, mä ja ehkä Arturo. Nice!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti