tiistai 15. tammikuuta 2013

Rillausta ja sparria

Päivälä varasin lennot Finnish Open reissua varten. Sitä ennen muutamat kisat alle, miten kohale sattuu. Se on menua nyt! Reeneisä oli ukkua ku pipua. Thomi veti rillisetit koko reenin pittuuelta. Alusta pikkasen kylymänä ei meinannu jalat ja alaselekä taipua mut ku oman kokonen kaveri roitas muutaman kerran kaardiin, ni lyllä se viisaampiki ossaa antaa siitä vaiheesa periksi. Selekä anto, minä en. Rillattiin monenlaisia juttuja mitä on viime aikoina katottu tekniikkana reeneisä. Hyviä juttuja ja ihan kiva vaan rillata välilä. Toistoja toistoja, niitä tarvitaan.

Sitte reenien jäläkeen pikkupuolele kattoon mikä meininki sielä. Pietro tuli mestoile ja pyysin sitä rollaan. Sannoin, et ota ihan oikeesti, ku se aina antaa siimaa niin palijo. Voivoi ku oli mahtava prässi pienelä miehelä. Mun silimäluometkaan ei liikkunu, niin oli mattoon liimattu olo ja lopetuksia sateli joka paikasta. Katottiin Pietron kans mun pelliin tekuja painin lomasa ja sellanen puoli tuntia touhuttiin kaikkineen. Sitte vielä uus kotibrassi Däni halus sparrata mun kans. Puolisen tuntia vedettiin yhtä kyytiä. Otin sillain lepposasti ja mallailin prässiä ja hain uusia positioita.

Kaikkineen aivan huippu reenipäivä. Alunperin oli tarkotus ottaa kaasut pihale mut rillaaminen oli tosi hyvä. Samoin lopun tunnin tekninen painisessari. Pyrin tännään kaikesa tekemisesä tekkeen oikeen ajatuksela. Nyt roppa tuntuu raikkaalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti