tiistai 8. tammikuuta 2013

Nyt se löyty!

Iltapäivästä fillarin selekään ja kaks kimonoa laukkuun. Luvasa oli lepposa mut hikinen ehtoo. Hyvät kiisut matkala ja perilä niskat ja pikku venyt. Klubila oli poikia salakalsaripainimasa, ku menin. Kohta mun peräsä ovesta pamahti sissään kaks isohkoa karpaasia. Diaz Brothers. Jukkiksen kans olin sopinu privan ja wingmäniksi oli mukkaan tullu Masa. Tiiosa taattua many prässings drilliä. NÄTTIÄ! Pari tuntia prässättiin peliä mallilleen. Hyviä detskuja mulle, ku eihän sitä kaikkee voi aina muistaa. Jospa se taas pikkasen etteenpäin siitä. Iso KIITOS pojile, auttovat mua hyvin etteenpäin. Arvostan!

Kuivaa housua jalakaan ja huppari sekä uuen lajikumppanin pipo päähän hetkeksi ettei hyvät lämmöt liikaa karkaa. Asiakaspalavelumänitsö Älexx jeesas taistelijaa tännään hyvin etteenpäin. Propsit sinne, nyt kelepaa pistää isua vaihetta silimään. Ei muuten lopu paukut kesken. Hetken huilia ja sitte Mahti-Tn vetämiin reeneihin. Päätin ottaa tännään kevyemmin ja teknisemmin ja katela iltapäivän drillingsejä sparreisa. Kivat lämmöt ja tekuna hierottiin jiujitsua. Huh huh, maukasta!

Tehtäväsparreja alakuun ja ite valakkasin aina huonomman osan. Niisä palluun tatamile teheneen Xena Warrior Princessin, Pietron ja Mänitsön kans. Tekemistä piisas. Sitte loppuun normisparria. Aijjai ku sain pari kertaa annettua kaverile ruusteria niin, että piisas. Ekala kerrala tais taputtaa ihan siihen paikkaan saidisa ja tokan kerran uusin saman setin mut sen verta kevyemmälä prässilä et sain pelattua loppuun asti. Kuristin saidiin, how nice is that. Päästä puristaminen on miesten hommaa! :D

Nyt on huippuhyvä fiilis ja eilinen kova treeni on soppelisti analysoitu. Poke-Teele ja Näätäle kiitokset jälleen kerran viisaista sannoista. Huomena Klupile vaan imettään turvonnu korva tyhyjäksi ja pikkasen aktiivista pallautumista. Torstaina kevyt hieronta aamusta ja illasta ultra light drillings. Perjantaina lepo. Lauantaina unleash the BEAST!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti