tiistai 12. helmikuuta 2013

Viimeiset reenit ennen kisoja

Klubila Brunon läksiäisreenit ja meininki katosa. Alakulämpönä leiriltä kertauksen omasesti tekuja pienen jumppatuokion jäläkeen. Puolesa välisä reenejä alako talakoot. Bruno otti mut keskele muitten muutamien mukana ja sit rupes jonosta ukkua syöttään. Nelijä kovvaa errää putkeen ja kaikista selevisin jalat kuivahkona mut persaus ei kastunu.. ;) Peruspeli on nyt vielä kovemmala tasola ku kuukausi sitten ennen edellisiä kisoja. Paremman siitä tekkee suurempi ja varmempi luottamus siihen et tiukasaki tilanteesa saan tilanteen käännettyä itele eduksi. Diiseliä riitti kaikisa erisä, eikä läheskään kaikki palanu vaik vedin kylymiltään ennen kaasujenvaihtua vartin putkeen. Pää pelas loppuun asti ja ajatus kesti tekemisesä niin alla ku päälä ja rytminvaihot ja kirraus toimi sutjakkaasti.

Sitte pikku tömpsyt divetyoksidia ja kaasutankki oli taas ladattu asemiin. Vuorosa kumite puvut päälä. Nyt mut pongas keskeltä OoPee ja olipa makiat väännöt. Parikyt minnuuttia nujuttiin ja sain prässättyä ihan ookoosti. Koitin suhteuttaa kokua ja en ihan sikana hönkyny niinku Bruno yleisesti alusa pyysi. Se ei kuitenkaan vähennän kaverin suoritusta millään laila. Eipä tuota suotta ruoskittu maanantaina. Yhen virheen ja yhen sekunnin missasin. Mietin suunnanvaihtua. Ois vaan pitäny mennä eikä miettiä. Nappas lopetuksen kiini ja se oli sit mun osalta siinä. Kaikki oli kuitenki omisa käsisä mut sainpa arvokkaan oppihetken ja tuota ei varmasti tuu toiste tapahtuun. Tiesin vielä mitä hakkee mut silti en ehtiny puokata. Kaveri oli parempi! Olin kuitenki tosi tyytyväinen ku jaksoin vettää 35 minnuuttia yhtä kyytiä tosi kovvaa kisasparria matosa.

Pietro oli lunssapotilaana kattomasa reeneisä ja teki mulle arvokasta työtä. Katto ihan kaikki mun sparrit vierestä ja välitön palaute tuli aina ennen seuraavaa sparria. Katottiin muutama temppu vielä loppuun reenien jäläkeen. Arvostan todela palijon, kipiänä halus vielä hikkoila mun kans siviilit päälä matosa reilun vartin. Kaikki on tehty, kaikki on valmista. Nyt levätään, huolletaan ja herkistellään.. Lauantaina sitte nautitaan Joukkue-SMisä kisaamisesta yhtenä Joukkueena. Unleash the Beast!

2 kommenttia: