tiistai 5. helmikuuta 2013

Paistina kalsaripaineisa ja tunnin rollit puvula perrään

Tiistai oli toivua täynä, ainaki mulla. Nuitten olokapäitten takia jääny lukkopainit pelekästään leireilä tapahtuvaksi aktiviteetiksi. Ja viime aikoina on Klubin lukkariin ilimaantunu joka päiväle pukunujut ni voi olla ettei aika riitä lukkopainiin. Kuitenki itelä kimonon kans touhuaminen on mielekkäämpää mut kyllä lukkopainillaki painikilsoja tienataan aina ku kohale ossuu.. Nyt ku on hetken aikaa päälä työleiriltä keikkahommat ni aamutiimin kans pääse varmaan ottaan sitäki puolta enemmän. En siis todellakaan ollu vahavuusalueelani mut ei se ennään epämukavuusaluettakaan oo, mitä se oli vielä vuosi sitten Felipen leirilä. Tekemättömyys kuitenki näkkyy sparratesa. Tekniikoisa ei niinkään. No asiaan..

Kuuen minnuutin turbolämmöt, etunojapunnerrukset 20, vattat 20, teknikaaliständuppi 20, sprooli ja hyppy 20. Tätä niin monta kiekkaa ku ehti kuuesa minnuutisa. Ite kerkesin just kaks kiekkaa. Ihan ei voinu punnerruksia ja sprooleja kylymiltään ryskätä olokapäitten takia. Sivuhuomautuksena tähän. Ovat tosi hyväsä kunnosa. Lämpimänä ei tiiä mittään mut äkkinäisiä kuormituksia en uskalla kylymänä vielä tehhä. Pitkä ja kivinen tie on olluki. Loka-marraskuunvaihteesa 2011 sattu onnettomuus ja kävivät pois paikaltaan. Sillon piirikunnan paras spesialisti sano, et alle puolentoista vuojen ei kukkaan puukkotohtori ota ees vastaan, joten särkylääkkeilä pittää tehhä et säilyy täyet liikeraat. Pitkä, tuskanen ja louhikkoinen on ollu taistelijan tie. Lähestulukoon ennen joka reenejä on sitä kuuluisaa kuussatasta saanu popsia. Ei o ollu kivvaa mut nyt näyttäs sille et alakaa olla siinä kunnosa ettei tarvii mennää puukole. Iliman alakutaipaleen apuja, jotka napsu makiasti LohiJiiltä ja PSH:lta en varmaan ois saanu huollettua ja jumpattua niitä tähän kuntoon. Isot kiitokset ja arvostukset pojile!

Tekuna kateltiin saidista jujija ja pyörittiin sen ympärilä evoluutiomaisesti reenin ajan. Ja teemala niin kisaat ku reenaat. Eli vauhtitekua oli palijon. Jukkiksen ja Kimblen kans kolomestaan pyöritettiin ommaa rinkiä ja vaihteltiin järkkää. Kiva oli tehhä poikien kans. Sparreisa jätkät saalisti mua ja en oikeen saanu rytmistä kiini missään vaiheesa. Kuitenki kivasti ottivat selekiästi vähän kevyemmin, ku en o palijoo paininu iliman pukua.

Välipalakkari naamariin ja pikkupuolele kimonon kans painiin Arttuzinhon kans. Jujiteiro formerly noun äs Arturo. Tunteroinen rollattiin sillain ajatuksen kans ja hetkittäin pysähyttiin. Ite olliin aluksi päälä mut sit aattelin et ku oon reilusti isompi ni kattelen alta päin ja tiiän et pystyin koklaan tekuja ajatuksen kans. Mulla on ollu vaikeuksia ku lyhyempi kaveri yrittää ottaa selekää ni halusin koittaa onko siihen lääkkeitä löyettävisä. Tää kaveri on peto ku sen päästää selekään. Ei saa millään pois! Mukavaa oli ja kimono kastu märäksi, joten rolli teki tehtävänsä. Makia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti