maanantai 18. helmikuuta 2013

Palluu tatamile ja tupsupipo tuliaisina!

Eilisen painista pietyn lepopäivän jäläkeen suuntasin kulukuni suoraan työleirin löysistä kohti kakkoskotia. Klubin mahtava tunnelma ja tieto siitä, et kauan ootetut tupsupipot oli vihdoin saapuneet sai taistelijan hymyn korviin asti.

Reeneisä Jukkis Diazin taattua mursutekua. Halfista niislaidin puokkuja. Osin itele kertausta ja pari pientä juttua kuitenki tarttu taas työkalupakkiin vahvistukseksi. Lämmöisä Rollo-Aksun ja Jankyn kans kevyttä lämpöfiilistelyä. Jankyn kans kattelin ranteita joka paikasta, ihan merkkiä varten. Sparreisa 30min 3+3 Silta-Jarin ja Jankyn kans. Voin todeta, et oma paikka ruokaketjusta löyty taas hyvin sujuvasti. On ilo painia noin mahtavien jätkien kans! Töitä saa raataa hartia voimin mut ei Sillan alta pääse ees silimät liikkuun. Niin on miehelä ihonmyötänen prässi. Janky kiikku selekään joka paikasta. Voi huoh! :) Itelä painikunto avitti, ku teknisesti oon jätkistä kaukana peräsä. Voimaa ei tarvii käyttää mut ku kuntua piisaa ni jaksaa raataa töitä loppuun asti. Mahtavat painit, kiitos vielä kerran jätkät!:)

Tällä viikola löysisä semmoset meiningit, et huominen ja keskiviikko mennee aamutiimisä ja torstaina viimestään iltaan. Perjantaina iltaan painit ja lauantaile saa alakuiltaan ilimottautua mulle sparrikaveriksi. Sunnuntain varmaan höllään aamulöysien takia..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti