tiistai 26. helmikuuta 2013

Jalakaprässiä

Pitkästä aikaa työleirin pääkallopaikala tännään ja sielä tuli jumpattua MAPA-koulutuksen merkeisä. Kolhoosin karijavaunu oli myöhäsä, joten proletaarila piti kiirettä sotkia mankelila pitkin karuja sohojosia katuja ankarasa vastatuulesa kohti reenejä. Mahtisoijat nahkasa jo valamiiksi siis!

Reeneisä tuttua drill to win kamaa Thomin vetämänä ja ekat tonnit paukku jalakaprässisä puhki. Kovvaa hommaa mut varmasti tuottaa tulosta ite kellekki ajan kans. Hyviä juttuja. Sparreisa Thomin kans eka. Sain kohtalaisesti prässätyä päältä mut ohittaminen oli toivotonta. Nassautti saman kuristuksen ku viimeksi mut nyt ei kelijuttanu niin palijua ko sain rimpuiltua pitempään.. Toka ja vika Jonin kans.Pitkään hierottiin ja pääsin maunttiinki asti mut sit petti pokka ja mokasin. Jouvuin alle ja sain käännettyä vielä itele mut käsi jäi napekseen. Lopulta lukko siihen. Eipä siinä ole nokan koputtamista ko paremmalleen jää toiseksi. Sain jottain omia juttuja tehtyä mut tuohon loppusettiin pittää koittaa löytää jottain..

Nyt on se hetki ku tapahtuu jiujitsua, näin olen kuullu. Itseluottamus on kohillaan mut pientä epävarmuutta tekemisesä ja heti kostautuu. Hyvin jaksoin tännään uskua ommaan tekemiseen ja sain sillä onnistumisia. Tällä pelilä ei kuitenkaan kisoisa pärijätä! Pittää koittaa löytää rentous takasin. Liikaa ylimääräsiä ajatuksia tulevia kisoja varten ollu mielesä mut nyt on Älexxin kans saatu matkasapluuna pakettiin ja laitoin oman ilimon menemään Nordic Openeihin. Vähän piti kytätä meenkö adulttiin vai masteriin, kumpaako tullee enempi kisaajia ni sinne sit et saa enemmän matseja. Adulttiin mennään ja se on sillä selevä, nyt ei tarvi sitäkään miettiä. Saa keskittyä vaan nauttimaan valamistautumisesta.

Huomena aamutiimiin ja torstaina taas iltaan painimaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti