sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Säpäkkä sunnuntai

Kisatiimin paliksen kautta päivän epistolan kimppuun. Mahti-T löi tahtia. Itelä lisävarusteina huppari ja vilkkikset ni alakaa ropisto lämpiään ja nesteet lähtee liikkeele. Alakuun sykkeet ylös ja sitte krokotiilimiestä ja mittarimatua jatkoksi. Sitte parihommana sinkkua kumpaaki jalakaan vuoron perrään.. Sain pariksi vaitbeltto Sotkamo-Henkan. Näytin mallia miten mennään palluumatkat rivakasti takas ja pietään syykkeet ylyhäälä. Semmosta perustason työettiikkameininkiä. Matosa rillattiin jatkoksi polovien prässäystä silleen et toinen käsi pittää kaveria laipasta paikallaan ja toinen ajjaa puntista polovia mattoon. Parikytä toistua ja jokatoinen laskettiin, siis vaihtavaa ei. Hapotti takareiskat makkeimmilleen! Viiminen lämpörilli oli patskuutti vai mikä floppi tuo on? Lukijapalstalta löytynee parempaa viisautta tohon. Mut joka tappauksesa ihan mun juttu. Eli toisela käelä ylläältä laipasta kii ja toisela puntista poloven kohilta. Sitte jengala pompataan niin maan... kaverin ihole kylykeen. Ja ohan se vaan maukasta päästä roitaseen oma ruho kaverin pääle ja ländätä sopivasti paineela. Alla kuulu parahus jos toinenki. Osupa kohilleen ainaki.

Tekuna eväsrepusta löyty vanikkaa sinkkuhalfiin ja tuli taas itele niin pääle ku alleki ahaa-elämyksiä. Hyviä detskuja ja pikkasen uuttaki juttua. Tykkäsin, kiitos! :) Puolisen tuntia ehittiin ottaa sitte tehtävää ja siinä vaiheesa sai huppari lähtiä. Olipa makia olo. Ihan niinko nuori pajuvitsa. Alta pari selänottua ja yhen kerran nilikkalukon melekein sain kaivettua. Päältä hyviä ohituksia ja asiallista tekemistä. Jatkoin taas uusien juttujen kokkeilua ja nyt meni paremmin. Vaikka sillä ei salila ja reenikavereitten kesken o mittään väliä. Niinku Bruno sano perjantaina Raahesa, et oma akatemia on oppimista ei voittamista varten. Ni itele oli hyvä huomata et alta taisin saaha hopiaa vaan Tikki-Miikkalta, jonka kans oli mahtavaa skrämplee ja transitiota pitkän kaavan kautta ja päältä pääsin ohi reilusti yli puolet yrityksistä. No nyt oltiinki oman tekemisen ytimesä, joten sepä siitä...

Reenin jäläkeen venyt ja Mahti-Tn ja Kimblen kans kävin läpi vähän omia reenimetodijuttuja. Sain pojilta palijon hyviä vinkkejä. Kiitos! Sitte loppuun Mahti-T kaivo ompun repusta matole auki, mä pähkinät ja marjat omasta laukusta. Katottiin kolomestaan Demianin matsi ja veettiin luomuevväitä. Kivvaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti