lauantai 9. helmikuuta 2013

Lauantainen lukkopaini

Päivän toiset reenit. Mestari pahan kerran myöhäsä ja paikale saapunu Jammu pisti porukkat liikkeele ottaan lämpöjä. Juoksua ja siitä sitten kuka mitäki. Ite vähän kehon hallintaa ja olokapäitten lämmitystä. Sitte Jammun kans pikkupainia. Härmän kans oltiin sovittu et katotaan päivän tekut. Tekuna katottiin perhosesta zetakaardiin menua ja siitä evoluutiona äksän kautta hiilhuukkiin. Ihan ookoosti lähti menneen. Äksä oli liukas iliman kimonua mut hiilhuukkilopetus oli aika nätti. Itelä jääny selekiästi vähemmäle nuo lukkopainin jalakalukot. Sparrit Härmän ja Tikki-Miikkan kans. Ihan suht ookoo tekemistä. Yks kuristus edellisen lukkopainireenin tekula ja kerran jäin hiilhuukkiin ku en kokemattomuuttani osannu varua sitä.

Nyt varmaan saan pahan kerran sapiskaa mut mun tapana on sanua asiat suoraan. Olin reeneisä hieman ymmälläni. Hiki kuivu parriin kertaan oikeen tosissaan turhan hieromisen takia. Muutenki seminaarila on menty välilä niin nopiaa tekun tekemisen kans kellon peräsä et ei o ollu aikaa tarpeeksi toistoile. Ajatukset on jääny kyllä päähän mut drill to win. Sitte tekniikan näyttämiset on kestäny joskus niin kauan et siinäki ehtii jäähtyä. Onneksi oon ite pitäny hupparia alla. Muuten ois tullu kylymä. Joku ihime jalakalukkosääntöhässäkkä kesken tekniikan opettamisen oli tännään täysin tarpeeton. Siinä kuivu nuttu ja rahhaa palo haaskiin ku ei päässy reenaan. Muutenki Bruno sano, et enempi painii jiujitsua ni tekut tullee sitä kautta ja hiilhuukkihan on sallittu vasta ruskiavöisistä ylöspäin. Okei adcc säännöilä antaa palaa mut sit ei pitäs sekottaa asioita keskenään vaan opettaa vaan menemään ku ollaan kerta lukkopainin äärelä. Valveutunu harrastaja tietää eron ja sen missä mennään mut joku waitbeltto saattaa mennä sekasin. Toisaalta näytti kaardisa jalan ulukokierrosa hyvin mikä on sallittua jiujitsusa ja mikä ei mut tietty johdonmukasuus oli hieman kateisa.. Bruno on huippu tyyppi ja tekninen osaaja, jolta oon oppinu palijon mut maksavana asiakkaana oon vaan tätä mieltä. Oonko sitte tottunu liian hyväle, mene ja tiedä. Tää on miehen eka kansainvälinen seminaari mut on kuitenki Demianin akatemiasa tottunu reenien vetäjä...

Reenien jäläkeen otin tunnin aikaa, venyttelin ropiston ja meditoin samala. Tosi kiireinen viikko ollu ja palijon uutta asiaa niin reeneisä ku siviilisäki. Teki hyvää kehole ja mielele! Nyt tuntuu, et on ihan uusi mies. Painon pudotuksesta sen verran, et paino junnaa samasa mut tammikuun kolomannesta rasvat on tirissy nelijä prosenttiyksikkyä alaspäin ja lihasmassa on kasvanu reilu viisi prosenttiyksikkyä. Nyt on rasvaa reilu 15 % ja lihasta tasan 49 % ropasa enkä o teheny yhtään punttia. Paininu ja syöny hyvin sekä oikein.

1 kommentti: