perjantai 22. helmikuuta 2013

Kolomevarttinen sparri, koska perjantai!

Aamuvaakala neula 92,2. Hittaasti mutta varmasti etteenpäin kohti tavotetta. Päivä täynä askareita mut oli niin nätti ilima, et piti ehtiä lenkile ennenku aurinko painu mailleen. Puolitoista tuntia tuli tossua pallauttavala sykkeelä kulutettua, josta suoraan syömään ja tunnin huilin jäläkeen Klupile painimaan.

Janky mestoila, joten taattua laatusparria oli tiiosa. Kättä yhteen ja siitä tohiseen. Kolomevarttia tuli yhtä kyytiä sparrattua ja voin sanua et vesi maistu talakoitten jäläkeen. Itelä fokuksena ranteet ja selänotot tännään. Janky on ite semmonen selänoton spekiaalimaestro, et saatiin muutama kunnon selekäpätle aikaseksi. Muutamia rannepaikkoja ja selänottoja. Pelasin alta ja päältä. Jankyn ku päästää pääle ni liikettä piisaa ja saa tosissaan miettiä kulukusuuntia. Töitä sai tehhä ja sit ku kaveri kirras tahtia ni mentiin ihan yhteen maaliin. Mut hei ihan sama. Parasta antia mitä voin saaha kisoja varten on just tommonen järkevä, liikkuva, prässäävä ja kova sparri.

Janky pellaa semmosta monipuolista peliä alta ja päältä minkä kans itelä on vaikeuksia mut ku hierottiin ni pari kertaa joku jippo meni aina läpi ja sen jäläkeen sain ite mietittyä kauntterit työkalupakkiin ja meno tasottu siltä osin. Kolokytviisminnuuttia ku oltiin tehty, ni huomasin et alako puhti loppua ja sannoin et nyt ei yhtään siimaa mulle. Kymppiminsa meni lopusa ihan sinnilä ku olin miettiny et kolomevarttia sparrataan. Sain ihan lopusa vie melekein yhen selän alta vaikka olin puolustusasemisa ja siitä jäi hyvä maku suuhun. Viimesilä voimila sain punnerrettua vielä suoritusta. Se kertoo itele työasenteesta ja se on tärkiää tulevaa varten. Ajatus ei loppunu missään kohtaa eikä varsinaisesti kaasuttanu. Roppa oli vaan kokolaila puhki, lenkki alla oli siis teheny sille osotetun tehtävän! :)

Kiitos Janne, arvostan todela palijon! :)

1 kommentti: