keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Kilipikonnaa ja koiran kusemista

Keskiviikon aamureeneihin oli kivasti tullu porukkaa painimaan heti seiskalta aamusta. Juoksulämmöt ja siitä temppuja samala. Tekuna kilipparista pellaamista. Kaardin palautusta ja kaverin ohittamista ku päältä ottaa kuristusta kiini. Tykkään pelata tuota positiota molempiin suuntiin ja sainki reeneistä palijon ihan uutta mietittävää sen suhteen. Yks jippo muistutti ihan koiran kusemisliikettä ja se pittää ottaa käyttöön heti ku paikkaa tullee..

Reenin vika vartti ja sparririnki. Kaveri piti voittaa enemmän ku kahen pisteen suorituksela. Otettiin härkä-Samin kans ja en ollu heti alusa herreilä ku pikkasen varroin nilikaa joten, alasviennilä mattoon alle ja siitä sitte rumba alako. Reilu kymppiminsa hierottiin eikä valamista tullu. Kaveri koitti ottaa selekää ja mä puokkasin, kaveri koitti ohittaa ja mä puokkasin. Tätä hierottiin koko aika. Sami pelas hyvin päälä eikä päässy ees testokääntään vaikka sain otteita kiini. Ollaan vissiin aika tasavahava pari kaikin puolin ja oli tosi huippu päästä testaan omia kikkoja alta ohituksen puolustamiseen sillon ku kaveri pellaa pisteseiftiä. Tikki-Miikkalta sain joskus hyviä tipsejä mieten jalat liikkuu alla ja hyvin on toiminu! Sami sanoki reenin jäläkeen et varo tekemästä mulle paikkoja ja varmisteli tuota kahta pistettä. Kisamiehen puhetta!

2 kommenttia:

  1. Onko ollu hyvä leiri? Onks tullu välipäiviä ko ei oo päivityksiä?

    VastaaPoista
  2. Kiitos kysymästä! :) Leiri on ollu teknisesti ihan ookoo. Viimesesä tekstisä hieman syvällisempiä ajatuksia sen suhteen.. Joka päivä on painittu, kiirettä ollu vaan ni ei o joutanu päivittään normitahtia... Nyt laittelin ajantasale.

    VastaaPoista