tiistai 19. helmikuuta 2013

Aamutiimin matkasa!

Eilisen iltareenin jäliltä raavin itteni ylös punkasta vailla kuus ja kahavikupin jäläkeen suuntasin vastatuulesa hypridiläni kohti aamutiimin leimavuorua rättipainimaan. Mielesä vaan yks asia. Sillon mennään ku paikkaa on ja paini per päivä pittää miehen liikkeelä. Lahajattoman lihavan pojan on reenattava nöyrästi ja ahkerasti, jos kisoisa pärijtätä meinaa! Sielunmaisemasa matkala pyöri inspiroiva video http://www.youtube.com/watch?v=ZtrP4Q-LnCk

Mestoila Joonas, Kiinteistövälittäjä, Jyrtsä, Härmä, Paini-Make ja Rollo-Aksu. Kahen ja puolen minnuutin eriä ja lennosta vaihto iliman taukua. Yks katto kellua mut ite jätin sen välliin, et saan painittua. Kolome varttia yhtäkyytiä mentiin. Ekasa tuumasin, et "Mista Kiinteistövälittäjä, long time no see" siitä kättä yhteen ja sit mentiin. Oli ihan huippu hauskaa koko ajan. Joonas anto pari hyvvää paikkaa, mistä pääsin päältä hiioon ommaa ohituspeliä. Palijon pelasin myös alta, ku isoja härkiä matola. Sai hyvin tuntumaa, töitä sai tehtyä kans.  Loppuun KV näytti mulle hyvän niksin miten alta halfista saa kaverin penattua niin, et lähtee niinku leppäkeihäs. Nättiä!

Paini rullas hyvin, välilä teknisesti kattelin detskuja ja tiukkasin kontrollia, välilä kirrasin kaasua ja rytmittelin tekemistä niin päälä ku allaki. Pari kertaa pingasin jengat punasele ja nopiaan laski sykkeet eikä kaasuttanu ku löysäsin. Kolomen vartin kohala diiseliä oli tankisa vielä vähintään reiluksi puoleksi tunniksi lissää sparrattavaksi vaikka en säästellykkään painiesa. Tää on mulle arvokasta tietua tulevaa varten. Isojen ukkojen kans jaksaa töitä tehhä ja ottaa tehot ulos tarvittaesa. Ku vielä jostain sais tekniikkaa itele toimimaan . Hyvvää oppia saa joka päivä mut jos ei ossaa ni ei ossaa. Toivottovasti joku päivä, sillon voi olla et paistaa päivä risukassaanki ja sais palakintua työstä kisamattoila. Mene ja tiiä. Sitä varten tehhään kovasti töitä joka päivä ja matkala otetaan mitä annetaan...

2 kommenttia:

 1. Aamutiimin näkökulmasta on todella hieno nähdä että myös aktiivikilpailijat käyvät näyttämässä wanhoille papoille että missä mennään:).

  Mitä tulee tuohon ohitushommaan se tuntuu olevan monelle treenaajalle vaikea paikka. Yleensä päästään vaiheeseen jossa ohituspaketti on 95% valmis mutta viimeinen silaus eli tarpeeksi hyvä kontrolli jää puuttumaan ja siitä syystä ohitus jää tekemättä. Kontrollin vajavuus korostuu tietenkin vielä kun painitaan isojen ukkojen kanssa:).

  Terveisin,

  Joonas

  VastaaPoista
 2. Kiitos Joonas arvokkaasta näkökulumasta. Mulla on ollu vaikeuksia just sen viime silauksen kans viimeaikoina ja oon tääläki parriin kertaan sitä manannu.. Siihen pittää mun työkalut löytää! :)

  Mitä taas vanahoihin pappoihin tullee, ni kv-liiton kisoisa päästään jo seniorisarijaan ja ens vuona myös seniori-sm kisoihin, ku panttaavat täälä Härmäsä sitä vuotta pitemmäle.. Mut ei kait nää hommat oo iästä kiini ;)

  VastaaPoista