maanantai 25. helmikuuta 2013

Opettavaiset reenit

Mahtikiisuila maanantai-iltaan, reeneihin lähtö jäi viime tippaan ni sai nostaa sykettä oikeen huolela mennesä. Vanahanliiton Poke-Juha otti ohojat ja veti hyvät alakujumpat, ite ehin puoleen matkaan mukkaan. Vartalonhallintatemppuja ja loppuun kuntopiiri. Älexx tuli kans mestoile ja viestikapula siirty reeninveosa. Hyvvää rillijuttua, palijon liikettä ja hyvä ajatus oli. Mentiin koko ajan positioittain makiasti etteenpäin ohituksesta aina kahteen lopetukseen asti. Hyvä kiisseli kesti aina sparreihin asti. Sparrattiin puolituntia ja vartti pääle, ne ketkä halus vie jäähä.

No nyt. Eka Älexxin kans ja alusa jo huomas ettei tännään ollu mun päivä. Hyvä fiilis lähtä tekkeen mut viikonvaihteen painimattomuus oli jotenki nähtävisä. Tuntumaa ei ollu ja työmoraali oli vajavaista. Silta-Jarin kans sama homma, yhteen lopetukseen, en teheny puolustukseksi MITTÄÄN. Arvostan todela, ku Jari otti kans asian esile mulle, monelta ois jääny sanomatta. Tuommosesta oppii hyvin! Muutama samanlainen erä ja työetiikkaa ei ollu riittävästi.. Jotenki puhti pois. Loppuun vielä yks extraerä Jarin kans. Nyt samoile mestoile jäin mut raadoin töitä ja sain puokattua kuulema hyvin yritykset. Silti tuohon pittää mun keskittyä vielä. Näkkee, et Jari on kokenu kisamies ja huippu sparrikaveri. Ossaa just hyvin sparrata kaveria ja samala jeesiä heikkouksien kans. Isot kiitokset ja arvostukset Jari!

Loppuun voin todeta, et alla yhentoista tunnin päivä työleirilä, viien jäläkeen herätys ja palijon uutta asiaa mielesä, lisäksi suoraan työleiriltä reeneihin. Ruuat oli hyvin alla ja henkinen vireystila positiivinen. Ei tekosyitä vaan ihan itele muikkariksi, et olen vain ihiminen. Pittää olla armollinen itele ja oppia pienistä virheistä ja isoista kokonaisuuksista. Toivoa soppii, ettei näin huono päivä koita kisoisa ja sen etteen tehhään kovasti töitä. Opettavaiset reenit, kiitos.

Huomena illasa jatketaan, tiistai on toivua täynä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti