maanantai 4. helmikuuta 2013

Vauhtitekniikkaa ja sonnien mylyvintää

Työleirin keikkahommelit alako ja kohtuu hyvin pystyy järjestelemään logistiset ratkasut ja aikataulut reeninkien suhteen. Ei ihan kaikki vuorot selevilä mut viikon päästä tiietään lissää. Tännään se sitten alako, Brunon ensimmäinen yksin vetämä kansainvälinen seminaari ja meilä Klubila. Nättiä! Suoraan lämpöjutut lähettiin tekun kautta liikkeele. Saman henkistä meininkiä ku aiemmin ja siihen tuttua jatkua eli kuristusta selästä. Makiaa, meitsi rakastaa kuristamista! Pietron kans katottiin tekuja läpi ja oppia sateli siltäki osin ja taatusti tuli hiottua pienetki yksityiskohat kohilleen.. Alakupositiosa oli itelä hakemista mut toinen jakso opastaa mua ja olipa ilimeki sitte sen näkönen ku lopulta sain nivusiin visious venytyksen Pietrole aikaseksi... Aah. Kuristuksiin tuli roppakaupala hyviä yksityiskohtia ja lopuksi tehtiin päivän teku sitte ultraspiidmodela. Oli tosi haastavaa. Viesti oli, niin kisaat ku reenaat. Oss.

Sparreisa kolomen porukat 3+3 jaksotuksela mentiin. Mulle ryhymään Härmä ja pitkä-Jakke. Kumpiki sonni ittiä raamikkaampi ni mikä sen mukavampaa oli käyä mylyvimään niitten kans. Oman pelin lopetuksia löyty ja aktiivista puolustamista oli itelä. Se oli päivän suunnitelema, et sais puokkuja kuntoon ku taatusti on lihhaa päälä mitä tuuppia.. Yks virhe kävi ku sukelsin liian ahanaasti Härmän alle ja sai lopulta kaivetuttua mulle amerikaanon... No virheistä oppii.

Taas oli huppari päälä takin alla ja se näyttää auttavan saamaan roppaa lämpimäksi sparreja varten. Mulla on ollu ongelmaa ku on joutunu lähtee liian kylymänä painiin ja toisaalta lähteepä nesteet hyvin liikkeele sillain. Samala tyylilä jatketaan vaikka kuittailua sateliki. Karavaani kulukee ja koirat haukkuu vai mitä niitä nyt oli.. :D Paino on juminut nyt paikalleen hetkeksi, sammaa tekkee aina. Rasvat on tirissy kuitenki niin et ihan pian pääsee rikkoon taas uuen luvun kymmenyksiä, yks kymmenys erottaa.. Huomena iltaan lukkipaini vuorole!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti