tiistai 26. maaliskuuta 2013

Väsyneenä asiat yksinkertaistuu..

Mahtavat reenit! Pikkasen tulin myöhäsä mukkaan, ku routavauriot on radala semmoset et juna on reilun puolisen tuntia myöhäsä toistuvasti. Alakulämmöilä änkesin itteni kolomanneksi tekkeen Henkan ja Antin kans lekräkit ja jänöhypyt sivuttain kaardin ohi. Annoin poikien tehhä ensin omat sarijat ja sitte tein lopusa aina vähän pitemmät veot ite. Piisas ihan hyvin, ku otin hapot pintaan jo tullesa pyörälä.

Tekuna katottiin kuristus niionpelistä, joko saidista tai halfista. Ja siihen advanced trikseinä selänotto ja juji sekä muita mitä mieleen tuli, ku kaveri reagoi kuristukseen. Pariksi osu joku iso waitbeltto, jolle näytin pikkasen kontrollipisteitä tuosta ja optioita tekemiseen. Autto ittiäki ymmärtään tuon tekun detskuja.

Sparreina normisparria 10 x 5min 30 sek pallautuksela, et ehti parin vaihtaa. Hyvin sai sovittua etteenpäin, ni melekein kaikki vaihot meni ihan lennosta. Nyt ku Tukholman kisojen jäläkeen on paininu järkiään joka päivä  ja arjen muut haasteet pääle vähine unineen, ni ropasa alakaa olla melekonen käymistila. Sparreisa keskityin uusien lopetusten hakemiseen hyvin ahanaasti ja jos päädyin ennalta tuttuun tilanteeseen, ni fokuksena oli löytää uusia etenemisiä ja ja krippikontrolleja. Osa onnistu ihan hyvin ja osaa pittää hioo taas etteenpäin ahanaasti. Sen huomas kuitenki, et väsyneenä asiat yksinkertaistuu omasa pelisä ja koren toiminta on tärkiää. Pystyy luottaan siihen, et rillaus ja sparraus tuottaa tulosta peruspelin osalta. Nyt ollaan sielä misä oma peli tiivistyy ja kehittyy. Toppositiosaki tuntu välilä epämukavalta, koska rasitustaso oli suunnaton. Joutu tosi tarkasti miettiin tekemisensä, ettei tarvinu parsia jäläkikätteen. Reenien jäläkeen palakkari meni jäseniin, heti sen jäläkeen ku sai tasattua olon ettei oksennus riipassu pihale. Tämmönen tekkee hyvvää kisoja ajatellen! Se tunne, ku huomaat viihtyväsi epämukavuusalueela on niin palakittevaa.. :) Pari päivää vielä painitaan ja sitten jäähään pyhiksi tauole, ottaan vähän etäisyyttä lajista ja pallauttelleen kovan reeniputken jäläkeen.. Nyt ollaan tekemisen äärelä, Mahti-Tlle suuret kiitokset jälleen kerran aivan mahtavista reeneistä! :) Oss.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti