sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Sunnuntaiöhistelyä

Edellisen illan tanssitossut vaihtu kiireen kenkiin ja reeneihin halutti ehtiä, joten pikkasen joutu logistiikat koetuksele. Viitisen minnuuttia myöhäsä mut perilä kuitenki. Lämpöinä temppuhommia ja rillinkiä. Pietron kans kateltiin rillit ja tekut. Rillinä oli openin ohitusta muulinpotkula ja lekräkilä ja sitte siksakkihyppyjä toinen käsi maasa ja toinen kaverin polovela. Kivasti lämpes keho ja mieli.

Tekuna torstailta ja muutenki viime aikoina Mahti-Tn ja Outsan vetämisä reeneisä tutuksi tullutta perhosen hausta äksään menua sviippeineen. Pitkästä aikaa torstaina oppiin jonku ihan uuen sviipin ja oli kiva ku se oli kerrattavisa parin päivän ajatustauon jäläkeen. Outsalta tuli hyviä tipsejä miten kaveria kontrolloiaan paremmin siinä sviipisä. Pittää vielä hierua sitä mut meni jo vähän paremmin. Pietro anto mahti vinkin, miten kaverin elämä tehhään ärtsäävämmäksi ku napataan äksä kiini. MAHTIKONTROLLI!

Sparreina tehtävää äksästä, itelä vaikeuksia alla tuon kans vielä palijon mut jospa lahajaton lihava poikaki kovasti reenamala sais sen jotenki toimiin. Tärkeintä on kuitenki ettei oo niinku öö aapisen laiasa, jos paikka tullee. Hyvä lisä ommaan kaardipelliin vaikka vahavuuet muualta löytyyki.. Erikseen pittää mainita, et sainpa kerranki kunnola ommaa lääkettä ku ensin Pietro ja sit Outsa anto mulle matalapainerässiä pääpuskua unohtamatta! :D Olipa makia alla fiilistelä ja miettiä kontrollia paineen alla, sain uusia ajatuksia ommaan tekemiseen tuostakin.. :) Muuten sparrit oli peruspuhitonta öhistelyä, ku parraat paukut oli menny jo edellisen yön tanssitalakoisiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti