tiistai 12. maaliskuuta 2013

Kisojen jäläkihöyryt

Parin päivän huilin jäläkeen täynä energiaa kohti Klubin tatameja. Sunnuntai meni matkahommisa ja eilinen arjen pyörityksesä. Asiaan..

Makiat lämmöt tuo Mahti-T aina pittää, hyvin nousee kiisselit pintaan ja tännään oli vielä ekstraenerginen olo ja askel irtonainen ni jakso paahtaa oikeen asenteela. Temppuja, spurtteja ja loppuun 3x20 språålihyppyä parin kans kymmenen sekan pallautuksila.

Tekuna perhosta ja äksää. Ei edelleenkään osastoa oma mästerplääni mut hyvä tietää ja opetela monenlaista. Oppii samala puokkaan paremmin. Jukkis Diazin kans fiilisteltiin ja vietiin vähän pitemmäle muutamia juttuja samala. Tykkään ite aina rillata niin, että tullee järkevä paikka lopettaa tekeminen eikä vaan perusteku vaila jatkosuunnitelmia. Loppuun asti siis, aina. Tehtäväsparreina sammaa hommaa, leikkuri 75 kilua. Kolomesta "voitosta" takasin jonnoon. Ite alotin jonosta ja olin tasasesti muutaman kerran kolomen setin alla. Vaihoin aina samantien ommiin setuppeihin tuon perhosen ja fiilistelin painonsiirtoja rauhasa ajan kans ja hioin omia sviippejä.

Reenien jäläkeen Mahti-T kaivo ompun repusta ja katottiin viikonvaihteen kisamatsit läpi. Isot kiitokset Mahti-T, Jukkis ja Outi. Taas tuli timanttisia vinkkejä, mitä ois pitäny tehhä paremmin. Onhan se opettavaista mutta karua kuultavaa, ku itekki tietää virheitään ja toiset latelee niitä niputtain lissää. No tuommosesta oppii parhaiten ja sehän on tärkeintä. Voinpa loppuun todeta, että ei tuommosilla umpisurkeila esityksilä parempaa lopputulosta voinu tullakkaan. En päässy missään vaiheesa normisparrin tasole, eikä siinä selittelyt auta. Opittavaa on ja palijon..!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti