maanantai 25. maaliskuuta 2013

Ja taas tuli turpaan niin, että nauku!

Olis se kurijaa jos reenien jäläkeen ei ois tällanen olo. Sillon ois sama naulata kimonot kuivumaan liiterin takaseinään ja lopettaa hommat siihen. Siis se palo mikä saa kerta toisensa jäläkeen mielen nöyräksi ja haluamaan oppia lissää uutta. Kun yksikertasesti sparreisa saa turpaansa paremmiltaan, ei voi kun ihaila sitä mietä toiset tekkee ja koittaa ottaa siitä murusia ommaan eväspussiin. On suuri etuoikeus voia painia ittiään parempien kans ja saaha oppia sieltä, eikä ite jouvu kaikesa latua auraamaan...

Maanantai-illan pikkupuolen reeneisä kohtalainen osanotto. Pyysin Arttuzinhoa vettään hiet pintaan, ku muita ei ollu mestoila ja itelä ei päässä liikkunu mittään sopivaa. Hyvät kiisut tuli! :) Sitte tekuna Aleksi3 ja Arttuzinho halus näyttää kilipparista mendes-malliin selänottua ja lopuksi kuristus selästä. Vanahan kertausta mut ei kumpikaan detskuilta mun omimpia, pikkasen erilaila omat välitykset toimii paremmin. Hyvä kuitenki kertaila noitaki.

Sparreisa tehtävää kilipparista ja otin heti Nätti-Jussin pariksi. Alta lähin ja sinne myös jäin. Iso ja vaffa härkä! Tillaa oli liikuskela mut sai aina ryysyistä tarrattua ja lopulta väkisin kaivo kuristuksen. Sitten kolomen rinkiin Silta-Jarin ja Nätti-Jussin kans. Isojen ja vaffojen sonnien kans sai nöyrää mieltä ja ryttyyttää menemään. Ekasa Jari kuristi niin äkäseen ja nopiasti, etten ehtiny taputtaa. Sain jottain vaan koristua. Muutenkin ekan kolomeminnuuttisen aikana taputin ainaki sen kolome kertaa. Matalapainerässinkiä riitti molemmilta pojila aivan hyvästi. Naama on sen näkönen, ettei o mittään asiaa ajjaa partaa aamula.. :D Hyvvää valamistautumista kisoja varten. Ja tietää, et kaikki ei ollu pelisä, vaikka niin toivoinki. Ei voi mittään, enempi on reenattava! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti