maanantai 4. maaliskuuta 2013

Maju-leiri

Mitä muuta mies tarvii ko painia, ruokaa ja lepua?! No ehkä tohon vois yhen tai pari juttua lisätä mut ne ei kuulu kontekstiin... ;)

Kannonkosken Piispalasa oli viime viikonvaihteesa hyvä meininki ko Suomen ensimmäinen Brasa-leiri polokastiin liikkeele. Juppimesta ja puitteet päästä parhaasta! Velijiä ja sisaria oli tullu kolomelta tiimin salilta ympäri Suomia paikale viihtymään ja nauttimaan hyvästä yhteishengestä ja lepposasta reenaamisesta. Kahet reenit per päivä ja palijon uusia kavereita. Siis ihan parasta! Hyvin oli puuhamiehet suunnitellu leirin rakenteen ja kaiken muun. Huippuhyviä reenejä, hyvvää evästä, sauna ja avanto sekä mahkut nukkua päikkäreitä. Ite nautiskelin nelijät päikkärit kahteen päivään mikä mun arkeen on EKSTRALUKSTA. Kämppäkaverit oli kans ihan loistavat nimittäin @Nikinhobjj ja @AlexxSalmonsbjj. Omalta kohta kaikista tärkeintä on et hieman kadoksisa ollu iloinen Juputsu löyty reenaamasta ja kuinkas muuteen ko Ruudolfin kaardipassia.. Nyt löyty siis tekemiseen takas rentous ja pirteys, väkisin puristamisesta ei ollu tietuakkaan. Kaikki oli siis enemmänku jees. Tää fiilis saa nyt luvan jatkua ja omala hyvälä tekemiselä mennään kohti tulevia haasteita..

Leirin jäläkeen palluu arkeen ja tää päivä on menny leppäilesä, huoltaesa ja aktiivisen pallautumisen merkeisä. Iltalöysien takia tännään ei ennättäny reeneihin mut huomena ja keskiviikkona rollataan illasa viimiset veot ennen viikonvaihteen kisoja. Torstaina huolletaan ja levätään, perjantaina lennetään Älexxin kans Stokikseen kattoon mikä hurreila on meininki. Nyt on katse tiukasti kohti Tukholmaa ja viikonvaihteen Nordic BJJ Openeita. Tiukka sarija tiiosa, matsi kerrallaan lähetään voittaan ja tavotteena on et finaalin jäläkeen oma käsi nousee ylös. Oss.

Brasa na veia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti