torstai 28. maaliskuuta 2013

Kuristaminen on intohimo, treenilomile lompsis!

Voihan kolhoosin karijavaunu ja routivat raiteet. Sain just ja just ängettyä itteni taas kerran niin myöhäsä olevaan peltihevoseen. Tundrale tuovat raiteet tahtoo kuulema kevätpuolela routia pahasti, ni sen takia on palluukyyti toistuvasti yli puolituntia myöhäsä. Muutenki oli niin maan ahasta, ku pyhien viettoon lähteneet etelän mullit vasikoineen oli vallannu proletaarin karijaosaston. Ei auttanu, ku koittaa vaan mahuttautua joukkoon.. Niinpä reeneihin kerkesin just lämpöjen loppuun mukkaan mut se oli sen arvosta.

Tekuna Mahti-T välläytteli antejaan yhteen mun suokkarilopetukseen. Ja sillon ku kuristamisesta on kyse ni mullahan silimät kiiluu! Pietron kans hierottiin detskut kohilleen ja sain pari muutaman sentin mittasta vinkkiä miten siitä saa entistä nopiamman ja tehokkaamman. Katottiin myös konseptin omasesti puokut ja siihen vastahyökkäykset. "Kuristaminen on intohimorikos", mut eihän se o väärin jos rakastaa jiujitsua ja kuristamista itessään. Eli kuristaminen on yksikertasesti intohimo.

Sparreisa kolome ysiä, Pietron kans pari ekkaa otettiin vähän sillain priva henkeen. Koitin uusia juttuja ja vinkkejä tuli heti miten löytyy nopiammin lopetuksia ja miten saa parempaa kontrollia. Vikasa ljk-Atten kans kolluutettiin oikein kaasupohojasa isojen poikien malliin. Pääsin pääle kontrolloimaan ja siinä koitin jottain touhuila mut hyvin oli kaveri mukana, joten saatiin ihan kunnon skrämplepainit aikaseksi. Kaasua jäi tankkiin ja reenien jäläkeen olo oli tosi freesi kaikesta väsymyksestä huolimatta. Fiilis ihan huippuluokkaa, nyt alako kolomen päivän reenivappaat pitkän rupiaman jäläkeen. Luvasa on siis hyvvää ruokaa, rentoutumista, pallautumista ja muutenki kaikkia kivvaa! :) Maanantaina palataan tatamile. Hyvvää Pääsiäistä! Oss.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti