maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuojen viimeset jujutsut

Puntarila aamusta 96,5 ja eilisen illan julukinen luppaus herkuista piättäytymisseen 3.1.2013-31.5.2013 siivitti taistelijan vuojen 2012 viimiseen päivään. Katahus ikkunasta ja voi ... Niin rakkaan Kotikaupungin armua antamattomia katuja uhumaten valijastin mun ulijaan hypridin ja suuntasin läpi lumisen tuiskun ja ah niin nuoskasta sohojosten väylien. Semikevyt kiisseli oli nahala, ku pääsin perile mut eipä ollu huolta ettei roppa ois ollu tarpeeksi lämmin ennen aamupäivätiimin rolleja.

Lämpörollit liikkuvala pelilä itelä alta, joisa singahti muutama nätti sviippi ahaaelämysten myötä. Pietro koutsas tekua. Kaardista kisutettaan ikkäänku riangelia mut vaihetaanki jo heti alakuunsa omoplaattaan ja otetaan käsi kunnola haltuun. Fokus jalakojen positiosa, toisen jalan varpaat voi vaikka tunkia uken suuhun, jos se meinaa sätkiä alla. Rannari oli tuosa setapisa huipusti tarjola ja samaten siitä saa sen omoplaatanki nätisti, ku kulettaa uken forkkua ommaa reittä pitkin eikä yritä kauhua sitä liian loivasa kulumasa. Loppuun hifistelynä erittäin nätti sifti jujile: otetaan kaverin vappaa käsi sen leuan alta napekseen mahollisimman pitkälle ommaan suuntaan. Susikäsi irrotettaan kaverin lanteilta ja pönkätään sillä oma roppa kohti ukea niin että uke rollaa selälleen. Istutaan tukevasti kaverin rintalastan päälä ja pietään se leuan alta sujahtanu käsi hyvin hallusa (se on nytte jo suoraan jujipositiosa!). Jos alta kuuluu korinaa, ni viihytään hetki alloillaan ennenku istahettaan jujjiin. Kylläpä napsahti napakasti käkilukko kohalleen!

Sparreisa jatkoin liikemeiningilä. Ekasa Pietron kans, josa koitin Bernardolta tullutta pressure passia. Ei ihan läpi, pari kertaa liki mut ne pienet detaljit. Pietrolta muutama tipsi siihen ja myöhemmin natsas nätisti kohalleen. Peli oli itelä kaikisa erisä liikkuvaa ja hyvin palo diiseli. Hyvä fiilis jäi reeneistä ja loppuun reilu puoliska tuntia venyttelyä ja samala vaiheltiin Mahti-Tn kans tipsejä venyttellyyn liittyen.

Kiitos kaikile siskoile ja veljile vuojen 2012 jujutsuista ja kaikkia hyvvää ens vuojele!

Huomena jatketaan ja alotettaan uuen vuojen reenikausi.

Hyvää Uutta Vuotta 2013!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti