torstai 27. joulukuuta 2012

Jumppavihkon alotussanat

Mä oon pitkään vältelly treenipäivyrin laittamista blogimuotoon, koska nuoruuesta muistuttaa vieläki kerrat, jolloin treenipäiväkirja toimi liiankin hyvin patistaessaan liikkumaan vaikka läpi sen kuuluisan harmaan kiven.

Pitkällisen pohinnan jäläkeen päätin kaivaa naftaliinista kilipailijan sieluni ja koittaa vielä siipiäni brassi jujutsun kiehtovasa kilipailumaailmasa. Aikanaan päätin, että en väkisin ala kilipaileen mutta jätin takaportin auki siltä varalta, et alakaa poltteleen. Vierestä oon tovin ehtiny seurata meininkiä ja päässy aistimaan kisatunnelmaa myös aloittevana tuomarina. Nyt ois sitte mun vuoro suunnata katseeni ensimmäisiin kilipailuihin ottelijana, jotka häämöttää 12.1.2013. Sijoituksesta viis mut jos hyväle maistuu, ni toivottavasti jatkua piisaa. Täten reeneistä pitäis varmaan tulla suunnitelman mukaisempia. Mennään tosimielelä niin palijon ku paikat kestää, pilke silimäkulumasa kuitenki! Jospa tämä jumppavihkomainen kirijottelu toimis kivasti ja auttas miestä matkanteosa.

Menin muuten ottaan haasteen vastaan kaverilta Bigest Loser -kisasa, jonka alotuspuntari on 3.1.2013 ja velat muuttuu saataviksi 30.5.2013. Siispä varmaan ainaki täsä tulevan kevvään aikana ravintopuoli on myös näkyvästi mukana ja painonpudotusta seurataan ahkerasti vihkon sivvuila. Tavoitteena on puotela sellaset 10-12 kilua, niin ettei voimatasot palijoo hupenis. Kisa sovittiin vajjaa pari viikkua sitten, jollon painoa oli 94,5 kg ja nyt joulukilojen ja tarkotuksellisen painon noston jäläkeen puntari näyttää 99,5 kg. Tavoite paino on itelä semmonen 88-90 kg 30.5.2013 puntarila. Laitan tämän tähän esille, joten tullee pientä henkistä piiskaa suoriutua kunniala tuosta urakasta.

Kiva kun löysit itsesi lukemasta jumppavihkoani. Halutessasi jätä minulle terveisesi, jotka otan mielelläni vastaan ja tulethan toki uudestaan!

Juputassu

9 kommenttia:

 1. Tämä lokikirja lähti lukulistalle:)
  tsemppiä reeneihin, saatetaan joku kerta törmätäkki. Kerran tahi kaks vuodessa eksyn klubillekki treenaa:)

  VastaaPoista
 2. Kiva! Pakko kyssyy, et tuliko joku ilimotus vai mistä löysit, ku en o ite vielä mainostanu mitenkään.. :)

  VastaaPoista
 3. Strong alotus! Kirjotustyyli on just hyvä! Mutta taustavärejä vois vähän hioa, tai sitten mun pitää hommata aurinkolasit.

  VastaaPoista
 4. Täältäkin tsempit blogin alotukselle! Mukana matkassa pysytään

  terveisin, Paksumpi Janne

  VastaaPoista
 5. Huomasin, että oot ruvennu seuraan mun blogia:)

  VastaaPoista
 6. Kiitos pallautteesta! :) Mä pikkasen viilasin tuota keltasta pehemeämmäksi mut ennen kaikkia halusin pirteetä väriä taustale. Häikäisevä menneisyys ja loistava tulevaisuus teemala. Pienen ongelman teki, ku bloggerin valakonen tekstin tausta siftaa rankasti siniseen ja läpinäkyvä on kaikkee muuta... Koitetaan tottua ja katotaan jos jatkosa ajan kans viilais jollain laila...

  Tervetulua lukkeen! :)

  VastaaPoista
 7. Juputsuuu! Mageita haasteita sulla tuloillaan. Ollaan menossa mukana blogin puolella sekä toivon mukaan myös matolla kehittämässä toisiamme ihmisenä ja eläimenä. Oss! :)

  VastaaPoista
 8. Lohijay! Et arvaa ku on ollu ikävä. Oon antanu sun toivuskela rauhasa enkä o houkutellu ees huoltohommiin. Otetaanpa joku päivä koppi, ni mennään mobbaan ja vaihtaan kuulumisia.. :)

  VastaaPoista