sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Pyhäpainit

Uutena miehenä sunnuntaipäivään. Aamuvaakala neula toppas tasan ysiseiskaan ja selekä oli reilusti nuorempi ku piiiitkään aikaan. Pientä jäykkyyttä oli havaittavisa mut ei mitään mikä hiastais menemistä.

Klubile ku pääsin, ni pukkarisa tuli tuttu mies vastaan. Kotibrassi Pietro oli palannu eilen joululomilta Brasilian lämmöistä takas meijän huudeile ja heti painimasa. Oikia meininki. Tuliaisina oli ruskiata väriä lanteile. Nice, parabéns muleke! Mahti-T oli tullu kans takasin joululomalta Hesasta, ni käsilä oli eeppinen hetki, ku reeneisä oli yhtä aikaa kolome ommaa brunettia.

Tomin temppulämmöilä lähettiin. Olokapäitten yli kieppumista ja elläinkävelylä palluumatkat. Sitte mentiin kaverin kans sammaa hommaa ku Rafin leirilä. Nilikoista kiinni ja yhistettiin nilikkalukon nappausta. Itelä pikkasen aluksi muistutti nuo olokapäät mutta ku lämpesivät rauhasa ni kipu hävis ja alako sujumaan. Vaihettiin lämmöt taistelutilanteisiin samala setilä. Vaiheltiin paria säännöllisesti mikä oli itele tosi hyvä juttu. Jammulta tuli hyviä tipsejä puokkailuun mikä ontuu itelä lantion hittauen takia pahasti. Alako suttaamaan paremmin, ku hetken sai kokkeiltua niitä.

Nyt mentiin koko tekureenit hyvälä sykkeele eikä liikoja ihimetelty. Lämpimät kiisselit kesti hyvin sparreile asti, ni ei muuta ku kokkeileen onnia. Ekasa THE Tomi koulutti mua pahemman kerran. En oikeen saanu saumaa missään vaiheesa ja menin hölömö laskemaan sen omile vahavuuksilleen. Varsinki yks sviippi jäi kaiveleen oikein tosissaan. Ei auttanu ku sätkiä, olin etukätteen päättäny et töitä tehhään hampaat irvesä eikä kyttäilä. Pari kertaa pääsinki horijuttaan sillala mut potku loppu kesken. Lopuksi tuli arvokkaita suorapuhheisia neuvoja pelin tiivistämisseen. Peli oli liian levällään mut aiemmin pelasin alta liian suppua. Koitetaan löytää jottain hyvvää siltä ja väliltä. Loppuihin erriin meininki oli laskia kaveri ohi saidiin tai jäähä halffiin alle ja TEHHÄ TÖITÄ. Pietro, Originaali-Aleksi ja Silta-Jari piti huolen et niitä töitä riitti. Diiseliä ei jääny yhtään mutta sitäki parempi fiiilis. Huippua! Jatketaan pähkäilyä ja taistelua, periksi ei anneta.

Reenin lopuksi pallauttava venyttely, nyt pittää vaan muistaa yhistää se reenien jäläkeiseen fiilistellyyn. Selekä tunnustaa paremmalta mut lantion seutu on ihan paalisa. Houkuttelis käyä lenkilä vielä illemmasta mut voi olla viisaampi keskittyä huoltoon ja rullaamisseen.. Sunnuntaifiilis reenien jäläkeen on ihan paras!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti