keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

@Brahestad

No kapppas! Vähän kerrassaan  mut tärkeintä, et tulosta tullee. Tallasin aamusta neulan 90.3 ja voi pojat sekä tytöt kohta paukkuu kympit!! :)

Työleiri loppu oletettua aiemmin ja Thomi kyseli lähtijöitä Raahen suunnile. Meikku heti kärppänä laittaan viestiä, et kiinnostaa. Sielä on aina niin kiva käyä nujuttaan, isännilä hyvä syke, positiivinen meininki ja isoja härkiäki ovat vielä.. Thomi piti pk-infua ja mä sain vettää reenit. Olliin varrautunu siihen ja sapluunaki oli selevilä.

Sykkeet  ylös, spurtteja ja suunnanvaihtoja, misä välilä selekä eelä ja välilä normisti. Osottautu hyväksi ja haastavaksi koordinaatiohommaksi. Sitte muutama kiekka seuraavaa: normi kuperkeikat etteen ja taakse, hypylä ja iliman, katkat taakse ja etteen, karhut, kääpiöt ja liskot ja loppuun niskan yli kieppumiset ensi yhele puolen ja sitte rintamasuuntaa vaihtaen.

Tekuosastola rillattiin perustemppuja mitä @alexxsalmonsbjj kans on tehty ja oon aikasemmin hyviksi maininnu. Lekräki, muulinpotku niionpeli, polovismässi raidaus, päänyli raidaus kylykeen taakse ja vikana niionpelisurffaus. Thomi tuli mulle ukeksi jossain kohtaa kesken rillailun, ku sai infon veettyä. Sain kuitenki vettää reenit loppuun asti ja se oli kivvaa. Kasvatti näläkää ja nöyrää mieltä, ku sai omale koutsileki vettää reenit. Kiitos ja arvostus! Loppuun painittiin reilu puolisen tuntia kutosia puolikkaan pallautuksela. Olin miettiny ottaa Ruudolfin openin ohituksen ihan oikeeksi tekuksi mut aikaa meni rilleisä. Porukkaa oli palijon ja osa veti kimonon pääle ekkaa kertaa, joten piti jeesia ja soveltaa reenirunkua. Seuraavan kerran ehkä sitte, joka toivottavasti on pian Finnish Openin jäläkeen. Raahesa on aina kiva käyä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti